Για την Ευρώπη η Λάτσιο (vid)

Για την Ευρώπη η Λάτσιο (vid)

bet365

Η έξοδος στο Champions League είναι δύσκολη πλέον αλλά η Λάτσιο θέλει αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα για να μην κινδυνέψει ακόμη και το Europa League.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Οι Μπεργκαμάσκι έδειξαν και με αντίπαλο την Μίλαν ότι θα χτυπήσουν κανονικά όλα τα ματς ως το τέλος του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο μετά την εξασφάλιση της παραμονής. Οι αγώνες με την Λάτσιο, πάντως, ανέκαθεν είχαν ιδιαίτερη σημασία για τους οπαδούς της Αταλάντα καθώς είναι μια μονομαχία αριστερών-δεξιών και γι' αυτό περιμένουν ξανά τη νίκη. Εννιά τέτοιες έχει εντός έδρας η Αταλάντα, μαζί με έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες.

ΛΑΤΣΙΟ: Στο 1-1 με την Σιένα έδειξε να τα παρατάει σε ό,τι αφορά τη μάχη για έξοδο στο Champions League καθώς τα πάρα πολλά προβλήματα που υπάρχουν με τραυματισμούς και τιμωρίες κάνουν εξαιρετικά δύσκολο το έργο όλων. Επειδή, όμως, θα είναι μεγάλο κάζο για την Λάτσιο από εκεί που ήταν όλη τη σεζόν στην 3η θέση τελικά να κινδυνέψει ακόμη και η έξοδος στο Europa League, θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Οχι εύκολο, πάντως, με βάση τις πάμπολλες απουσίες. Εκτός έδρας οι Λατσιάλι έχουν 7-2-9.


ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Τραυματίες είναι οι Μαριλούνγκο, Καπέλι και αμφίβολος ο Μπρίγκι.

ΛΑΤΣΙΟ: Τραυματίες είναι οι Ερνάνες, Κλόζε, Στανκεβίτσιους, Μπρόκι, Μακίνουα, τιμωρημένοι οι Μαρκέτι, Ντίας, Λεντέσμα, Μπιάβα και αμφίβολοι οι Ματούζαλεμ, Ράντου.


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 3-1-0 (Ν-Ι-Η)
2010-11: -
2009-10: 3-0
2008-09: 2-0
2007-08: 2-1
2006-07: 0-0
2005-06: -


ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ
Μίλαν-Αταλάντα 2-0
Αταλάντα-Φιορεντίνα 2-0
Αταλάντα-Κιέβο 1-0
Κατάνια-Αταλάντα 2-0
Νάπολι-Αταλάντα 1-3
Αταλάντα-Σιένα 1-2

ΛΑΤΣΙΟ
Λάτσιο-Σιένα 1-1
Ουντινέζε-Λάτσιο 2-0
Νοβάρα-Λάτσιο 2-1
Λάτσιο-Λέτσε 1-1
Γιουβέντους-Λάτσιο 2-1
Λάτσιο-Νάπολι 3-1


ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Αταλάντα (Στέφανο Κολαντουόνο):
Κονσίλι, Ραϊμόντι, Στεντάρντο, Μανφρεντίνι, Πελούζο, Σκελότο, Τσιγκαρίνι, Κατσόλα, Μποναβεντούρα, Τιριμπόκι, Ντένις.

Λάτσιο (Εντι Ρέγια): Μπιζάρι, Κονκό, Ντιακιτέ, Σκαλόνι, Γκαρίντο, Γκονζάλες, Τσάνα, Καντρέβα, Λούλιτς, Μάουρι, Κόζακ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα