H πεντάδα και οι εκπλήξεις!

H πεντάδα και οι εκπλήξεις!

H πεντάδα και οι εκπλήξεις!

bet365

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν καταλήξει σε περίπου μία δεκάδα προπονητών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το gazzetta.gr γράφει για την πρώτη πεντάδα των υποψηφίων τεχνικών και τις εκπλήξεις.

Οι πέντε επικρατέστεροι

Το νούμερο ένα φαβορί αυτήν την στιγμή είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια. Ο 43χρονος Πορτογάλος πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ και της Μπράγκα είναι προς το παρόν άνεργος με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη έρθει σ' επαφή μαζί του. Οι ουσιαστικές εξελίξεις για την υπόθεσή του αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τον ίδιο να είναι έτοιμος να συζητήσει ξανά με τους πρωταθλητές.

Στις πρώτες θέσεις της «ερυθρόλευκης» λίστας βρίσκονται και οι Μίτσελ της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι της Βαλένθια (σ.σ. παρά τις δεδομένες και υπαρκτές δυσκολίες για να κλείσει στον Ολυμπιακό), Χοσέ Λουίς Όλτρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Βίτορ Περεϊρα της Πόρτο. Αναμφίβολα πάντως κανένα από αυτά τα ονόματα δεν είναι εύκολο να έρθει στην Ελλάδα. Πιο προσιτή είναι η περίπτωση του Ντομίνγκος.

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 150%

Οι σέρβικες εκπλήξεις και οι άλλες χώρες...

Την ίδια στιγμή όπως σας έχουμε γράψει ξανά στο... κόλπο παραμένουν και τεχνικοί από άλλες χώρες. Εξάλλου στον Ολυμπιακό κοιτάζουν για τεχνικούς και σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και άλλα κράτη.

Δύο ονόματα που παραμένουν στα υπ' όψιν είναι ο Μίροσλαβ Ντζούκιτς της Βαγιαδολίδ και ο Μίλοβαν Ράγιεβατς. Για τον πρώτο έχει πολύ καλή γνώμη ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Και οι δύο φαίνεται να είναι αουτσάιντερ, όμως οι πληροφορίες που θέλουν τους Πειραιώτες να κλείνουν ένα όνομα που δεν έχει ακουστεί, γραφτεί ή διαρρεύσει συνεχίζουν να υφίστανται...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα