«Παράθυρο» παραμονής για Παπουλή

«Παράθυρο» παραμονής για Παπουλή

Gazzetta team
«Παράθυρο» παραμονής για Παπουλή

bet365

Ανοιχτό το θέμα της παραμονής του στον ΟΦΗ άφησε ο Φώτης Παπουλής, παρά το γεγονός ότι οι χθεσινές του δηλώσεις λήφθηκαν ως... προάγγελος αποχώρησης.

Ο στράικερ των Κρητικών βραβεύτηκε χθες ως μέλος της καλύτερης 18αδας της Σούπερ Λιγκ, και στο πλαίσιο της εκδήλωσης είπε ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΟΦΗ που πέρασα 1,5 χρόνο. Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον Νίκο Αναστόπουλο. Νιώθω πιο ώριμος και έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Σήμερα ωστόσο μέσω του προσωπικού του blog στο CretaSports.gr, τόνισε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, ωστόσο με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση δεν πρόκεται να παραμείνει στον σύλλογο.

Αναλυτικά έγραψε ότι: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στην ομάδα δεν μπορώ να μείνω.

Αν το επόμενο διάστημα, τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες ορθοποδήσει ο σύλλογος κι εμένα μου εξασφαλίζει την αγωνιστική και διοικητική ηρεμία θα παραμείνω.

Όσον αφορά αυτό που ακούστηκε χθες, αν και όταν φύγω από τον ΟΦΗ, θα βγω επίσημα να το ανακοινώσω εγώ ο ίδιος.

Θα περιμένω κάποιες εβδομάδες να δω τι θα γίνει και στη συνέχεια θα αποφασίσω.

Σχετικά με το ότι ψηφίστηκα μέλος της καλύτερης 11άδας και 18άδας της Super League αποτελεί ξεχωριστή τιμή στην καριέρα μου.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου.

Ένας χρόνος δουλειάς στον ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία δεν πέρασε απαρατήρητος.

Όπως είπα και χθες, αφιερώνω τη βράβευσή μου στους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να γίνω καλύτερος και προσωπικά και ποδοσφαιρικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα