Διαψεύδει ο Στεκέλενμπουργκ

Gazzetta team
Διαψεύδει ο Στεκέλενμπουργκ

bet365

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αφήνει τη Ρόμα στο τέλος της σεζόν έβαλε ο ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, ο οποίος αναφέρθηκε στον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός δράσης.

«Δεν μπορώ να καταλάβω από πού έχουν προέλθει αυτές οι φήμες. Ακόμη δεν έχω κλείσει έναν χρόνο εδώ και ήδη λένε ότι θα φύγω. Ό,τι λέγεται για εμένα είναι ανοησία», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός τερματοφύλακας της Ρόμα.

«Είναι δύσκολη η κατάσταση, κάνω θεραπεία και θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Τα πράγματα είναι καλύτερα και το πρόβλημα πάει καλύτερα από τον Δεκέμβριο. Η ελπίδα ότι μπορώ να παίξω μπορεί να με θεραπεύσει, αλλά αυτή τη στιγμή ο πόνος είναι πολύ δυνατός για να μου επιτρέψει να παίξω», πρόσθεσε ο Στεκέλενμπουργκ.

Για να καταλήξει: «Όποιος λέει ότι φεύγω είναι ανόητος. Θα ήθελα να παίξω όλα τα παιχνίδια εδώ. Μου αρέσει το παιχνίδι και η ζωή στη Ρώμη. Ωστόσο, οι γιατροί δεν είναι σίγουροι ακόμα ότι μπορώ να παίξω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα