Στην Βραζιλία ο Γκουαρντιόλα!

Στην Βραζιλία ο Γκουαρντιόλα!

bet365

Μία πρόταση που έχει συζητηθεί πολύ έκανε βραζιλιάνικη εφημερίδα, που πρότεινε στην ομοσπονδία της χώρας να φέρει στην «σελεσάο» τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Συγκεκριμένα η «Lance» αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι η Ποδοσφαιρική Ομποσπονδία της Βραζιλίας, πρέπει να φέρει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροστήματος τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα. Βέβαια μετά την ανακοίνωση της αποχώρης του Ισπανού τεχνικού απ' τους «μπλαουγκράνα», έχει ξεκινήσει ένας χορός ομάδων που φέρονται ως οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του.

Η δήλωση ωστόσο του Γκουαρντιόλα ότι αυτή την στιγμή επιθυμεί να ξεκουραστεί, ήταν σαφής, την στιγμή πάντως που μία εθνική ομάδα δεν έχει σε καμία περίπτωση τις ίδιες απαιτήσεις, με την καθημερινή τριβή ενός συλλόγου. Στο δημοσίευμά της η εφημερίδα συμπληρώνει πως ο νεαρός προπονητής μπορεί να δώσει ξανά στα «καναρίνια» την παλιά του αίγλη και να τα επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών, ενόψει μάλιστα και του Μουντιάλ του 2014 που θα γίνει στην χώρα τους.

Άλλωστε τόσο στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όσο και στο Κόπα Αμέρικα, η παρουσία των Βραζιλιάνων ήταν πολύ μέτρια κι ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί κι ένα hastang (παρόμοιο με το άνοιγμα σελίδας στο facebook) στο twitter, με φιλάθλους που ζητάνε την πρόσληψη του Γκουαρντιόλα στην «σελεσάο»

 

Τελευταία Νέα