Το λιοντάρι λέγεται... Χόντσον!

Gazzetta team
Το λιοντάρι λέγεται... Χόντσον!

bet365

Όπως αναμένονταν και επίσημα πλέον ο Ρόι Χόντσον είναι ο νέος τεχνικός της εθνικής Αγγλίας και αυτός που θα την οδηγήσει στην τελική φάση του Euro 2012 που θα γίνει σε Πολωνία και Ουκρανία.

Ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Αγγλικής ομοσπονδίας, συμφώνησαν σε όλα και το απόγευμα της Τρίτης ανακοινώθηκε η πρόσληψη του ως εξής:«

Η FA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Ρόι Χόντσον στο “τιμόνι” της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Στην αξιοπρόσεκτη καριέρα του, έχει πανηγυρίσει οχτώ τίτλους, ενώ έχει εμπειρίες από διεθνές επίπεδο»!

Ο Ροι Χόντσον θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των «τριών λιονταριών» στο φιλικό ματς κόντρα στο Βέλγιο που θα γίνει στις 2 Ιουνίου στο «Γουέμπλει», ενώ θα κρατήσει κανονικά το «τιμόνι» της Γουέστ Μπρομ για τις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα