Ο Μπερλουσκόνι θέλει Ντελ Πιέρο!

Ο Μπερλουσκόνι θέλει Ντελ Πιέρο!

Γιώργος Φραδελάκης
Ο Μπερλουσκόνι θέλει Ντελ Πιέρο!

bet365

Τον... πόθο της Μίλαν για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο επαναφέρουν στο προσκήνιο τα ιταλικά Μέσα, υποστηρίζοντας πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι έτοιμος να τον καλέσει στο Μιλάνο.

Ο θαυμασμός του ισχυρού άνδρα των «ροσονέρι» είναι γνωστός και δεδηλωμένος, η εφημερίδα «Τuttosport» ωστόσο πηγαίνει το θέμα κι ένα βήμα... πιο πέρα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως η επαναδραστηριοποίηση του «καβαλιέρε» με τα κοινά των πρωταθλητών Ιταλίας, είναι αρκετά πιθανό να συνδυαστεί και με την αναζήτηση... εκδίκησης επί της μισητής αντιπάλου Γιουβέντους, για την «αρπαγή» του Αντρέα Πίρλο.

Ο πλέον μάλιστα ιδανικός τρόπος για να πάρει το... αίμα του πίσω, δεν είναι άλλος απ' το να φέρει στο Μιλάνο την «σημαία» της «Γηραιάς Κυρίας», που όπως όλα δείχνουν, ούτως ή άλλως θ' αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι. Για την ακρίβεια αναφέρει σχετικά με την πραγματοποίηση αυτού του σεναρίου πως: «Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, όχι όμως απίθανο», την στιγμή που ο «πιντουρίκιο» εξετάζει ήδη προτάσεις και απ' τις ΗΠΑ.

Έπειτα το δημοσίευμα αποκαλύπτει κάποια λόγια που φέρονται να έχουν κάνει άτομα του περιβάλλοντός του, γράφοντας πως: «Γνωρίζουμε πως ο πρόεδρος της Μίλαν αποτελεί μεγάλο θαυμαστή του Ντελ Πιέρο αλλά αυτή τη στιγμή ο Άλεξ σκέφτεται μόνο το γήπεδο, τη Γιουβέντους και το σκουντέτο. Για το μέλλον θα μιλήσουμε μετά τις 20 Μαΐου».

Την ίδια στιγμή πάντως στο τραπέζι πέφτει και η περίπτωση να συνεχίσει στους «μπιανκονέρι» ο Ντελ Πιέρο αλλά από ένα διοικητικό πόστο, κάτι που ωστόσο αν τελικά δεν γίνει, ανοίγει τις πόρτες διάπλατα στον Μπερλουσκόνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα