Τέλος ο Γκουαρντιόλα!

Τέλος ο Γκουαρντιόλα!

Gazzetta team
Τέλος ο Γκουαρντιόλα!

bet365

Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα καθώς ανακοίνωσε στους παίκτες ότι φεύγει από την ομάδα, αφού χρειάζεται ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο.

Ο Γκουαρντιόλα ανέλαβε την Μπαρτσελόνα το 2008 και από τότε κατέκτησε μαζί της 13 τίτλους, στους οποίους ξεχωρίζουν τα δύο Τσάμπιονς Λιγκ του 2009 και το 2011.

Η πρόθεση του Γκουαρντιόλα να σταματήσει από την Μπάρτσα είχε φανεί εδώ και λίγο καιρό και ο αποκλεισμός της ομάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και η απώλεια του τίτλου στην Ισπανία, επίσπευσαν την απόφαση του...

Το «αντίο» το ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου στις 13:30 ώρα Ισπανίας (14:30 Ελλάδας), στο οποίο θα βρεθούν επίσης ο πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής, Άντονι Θουμπιραρέτα.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε επισημα την διεξαγωγή της συνέντευξης, ενώ οι Καταλανοί έχουν ήδη βγάλει τα φαβορί για τη διαδοχή του. Μαρσέλο Μπιέλσα, Λοράν Μπλαν αλλά και Ερνέστο Βαλβέρε φέρονται να βρίσκονται στο πλάνο του Θουμπιραρέτα για την επόμενη μέρα.

Μάλιστα, δημοσίευμα από την Ισπανία στέκεται στις καλές σχέσεις του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού με τον «Θούμπι», οι οποίες μπορούν να παίξουν τον δικό τους ρόλο στην τελική απόφαση!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα