Βαλένθια για Βίλας Μπόας
Ο Ουνάι Έμερι θ' αποτελέσει εκτός απροόπτου παρελθόν απ' τις «νυχτερίδες» και όπως υποστηρίζει η «Daily Express», το πρώτο όνομα που υπάρχει στην λίστα διαδοχής του, είναι αυτού του Πορτογάλου τεχνικού. Οι οικονομικές βέβαια απολαβές του πρώην προπονητή της Τσέλσι αποτελούν ένα σημαντικό εμπόδιο, για την επίτευξη μίας τέτοιας συμφωνίας.
Συγκεκριμένα το συμβόλαιό του στους Λονδρέζους έφτανε τα πέντε εκ. ευρώ ετησίως, την στιγμή που ο νυν τεχνικός της ομάδας του Λεβάντε παίρνει περίπου 800.000 ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να επέλθει οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει τόσο ο η Βαλένθια ν' ανεβάσει ακρετά το μπάτζετ της, όσο και ο Βίλας Μπόας να δεχτεί μία γερή μείωση στο κασέ του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
