Ξανά οκτάδα για Ολιανένσε
Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική της Πορτογαλικής Λίγκας, με την αναμέτρηση της Ακαντέμικα που φιλοξένησε την Ολιανένσε. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 61' με τον Ντουάρτε, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, στο 64', οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Φλάβιο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπορέσει η Ολιανένσε να ελέγξει με περισσότερη άνεση το ματς και να κρατήσει τη νίκη, και μαζί το τρίποντο χάρη στο οποίο προσπέρασε την Σετούμπαλ κατά δύο βαθμούς και επέστρεψε στην 8η θέση του πρωταθλήματος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Όταν ο Φουστέρ είχε ανοίξει την καρδιά του στο Gazzetta: «Η Ελλάδα θα είναι πάντα σαν ένα δεύτερο σπίτι για μένα»
- Τι συνέβη με Ποντένσε, πού βρίσκεται και πόσο κοντά ήταν η επιστροφή του!
- Τσαπατάκης στο Gazzetta: «Νίκη είναι όταν ο Έλληνας πολίτης προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες της ζωής»
