«Το Μπερναμπέου θα σκοράρει!»

«Το Μπερναμπέου θα σκοράρει!»

«Το Μπερναμπέου θα σκοράρει!»

bet365

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξουν τεράστιο ρόλο στη ρεβάνς με την Μπάγερν και ο Kριστιάνο Ρονάλντο περιμένει βοήθεια για την ανατροπή που οδηγεί στον τελικό του Μονάχου.

Από την ισοπαλία με την Βαλένθια στην Μαδρίτη και μετά ο CR7 έχει πάρει στις πλάτες του την Ρεάλ και με κρίσιμα γκολ έχει οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία. Ο 27χρονος δεν μένει σε αυτό καθώς έχει στόχο την κούπα του Champions League με τους Μερένγκες.
«Περιμένω το Μπερναμπέου να βάλει το πρώτο γκολ. Οι οπαδοί μας πρέπει να παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο από τη στιγμή που θα πατήσουμε στον αγωνιστικό χώρο, μπορούμε να το νιώσουμε αυτό. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πάρουν δύναμη από την παρουσία των οπαδών μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ο αγώνας θα είναι μάχη μέχρι το τέλος, όμως ξέρουμε ότι η νίκη θα μας δώσει το εισιτήριο για τον τελικό» είπε αρχικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Οσον αφορά το δυνατό σημείο της αντιπάλου των Ισπανών στα ημιτελικά του Champions League, σχολίασε. «Αυτό που μπορεί να μας απασχολήσει περισσότερο είναι οι επιθετικοί της Μπάγερν. Ο Γκόμες είναι ένας από τους πρώτους σκόρερ του Champions League, ενώ οι Ριμπερί και Ρόμπεν είναι επίσης εξαιρετικά επικίνδυνοι» ενώ για την δική του απόδοση στους αγώνες, είπε: «Παίζω το ίδιο άσχετα με το ποιος είναι ο αντίπαλος. Μπορεί η αδρεναλίνη να ανεβαίνει περισσότερο ανάλογα με τη δυσκολία του κάθε αγώνα, όμως η δική μου νοοτροπία στα παιχνίδια είναι πάντα η ίδια».

Σε λίγες εβδομάδες η σεζόν ολοκληρώνεται και ο Κριστιάνο στην τρίτη του χρονιά στο «Μπερναμπέου» έχε δει τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο που θέλει. «Στην Ρεάλ Μαδρίτης νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Αυτή είναι η τρίτη σεζόν μου εδώ και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτή τη φανέλα κάθε χρόνο. Τα πράγματα πάνε καλά και θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

Ο Πορτογάλος κατέληξε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει το ποια ομάδα θα βρει η Ρεάλ στον τελικό, αλλά το να είναι εκεί. «Αυτό που κυρίως θέλω είναι να φτάσουμε στον τελικό και αντιμετωπίσουμε είτε την Τσέλσι είτε την Μπαρτσελόνα. Ελπίζω να φτάσουμε στον τελικό, είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες μας, την Ρεάλ Μαδρίτης και τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι ενθουσιασμένος για αυτό το ματς».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα