Λευκή πετσέτα η Μίλαν! (vid)

Λευκή πετσέτα η Μίλαν! (vid)

Λευκή πετσέτα η Μίλαν! (vid)

bet365

Οι Ροσονέρι ξύπνησαν αργά και με το 1-1 κόντρα στην Μπολόνια στο «Σαν Σίρο» έδωσαν τη δυνατότητα στην Γιουβέντους να ξεφύγει και να αγκαλιάσει το Scudetto.

Ανέλπιστο δώρο από την αδιάφορη Μπολόνια πήραν οι Μπιανκονέρι που είδαν την Μίλαν να κάνει νέα γκέλα στην έδρα της και πλέον με νίκη επί της Ρόμα θα πάνε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς και έχουν «δικαίωμα» και για ένα στραβοπάτημα. Η ομάδα του Αλέγκρι δεν είχε φρεσκάδα, βρέθηκε να χάνει από το 26' και παρά τις προσπάθειες των Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο το μόνο που κατάφερε ήταν να αποφύγει την ήττα στο 90' (Ιμπρα) και να παλέψει για λίγα λεπτά για το θαύμα και ενώ από το 82' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μπονέρα. Οι παίκτες της Μίλαν εμφανίστηκαν στην προθέρμανση με φανέλες με τον αριθμό 25 και το όνομα του Μοροζίνι στην πλάτη, στη μνήμη του 25χρονου άσου της Λιβόρνο που πριν μερικές μέρες έφυγε από τη ζωή.

Η Μπολόνια χωρίς μπλεξίματα με υποβιβασμό και χωρίς άγχος έπαιξε πολύ καλά στο Μιλάνο και προηγήθηκε στο 26', με τον Ντιαμάντι να κλέβει και να σερβίρει στον Γκαστόν Ραμίρες ο οποίος τελείωσε ωραία τη φάση με το αριστερό για το 0-1, ενώ η Μίλαν απείλησε μετά το 30' με τον Αμπάτε να καθυστερεί να σουτάρει μετά από πάσα του Ρομπίνιο. Στο 39' ο Μιντιγκάγι θα μπορούσε να πέσει και να πάρει πέναλτι από τον Μπονέρα, όμως προτίμησε να μείνει όρθιος και να σουτάρει άουτ και το ημίχρονο βγήκε με 0-1.

Στην επανάληψη ο αγώνας είχε περισσότερο ψωμί, με την Μίλαν να μπαίνει δυνατά και να απειλεί στο 49' με το σουτ του Νοτσερίνο μέσα από την περιοχή μετά από προσπάθεια του Ρομπίνιο. Στο 53' ήρθε η πρώτη φάση για την Μπολόνια στο δεύτερο μέρος με τη σέντρα σουτ του Ντιαμάντι και την επέμβαση του Αμπιάτι, με τον Αλέγκρι να βγάζει στο 56' τον Ζέεντορφ και να βάζει τον Κασάνο. Στο 59' ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Μίλαν με τον Ιμπρα να φεύγει από κανονική θέση και να σκοράρει με σκαφτό πλασέ και στο 67' άγγιξε την ισοφάριση με τον Κασάνο μετά από πάσα του Ζλάταν.

Στο 69' ο Ταϊντέρ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά για την Μπολόνια και χρειάστηκε η κόκκινη του Μπονέρα στο 82' με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Ακουφρέσκα για να γείρει το γήπεδο υπέρ των Ροσονέρι. Στο 87' το ψαλίδι του Ιμπρα πέρασε μόλις άουτ, με τον Σουηδό να σκοράρει τελικά στο 90' με εναέριο πλασέ μετά από λάθος του Μιντιγκάγι και σέντρα από αριστερά (1-1). Στο 91' ο Νοτσερίνο και στο 94' ο Ρομπίνιο θα μπορούσαν να κάνουν το 2-1, όμως αμφότεροι έστειλαν τη μπάλα άουτ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα