Μπουνιές στην Σάλκε!

Γιώργος Φραδελάκης
Μπουνιές στην Σάλκε!

bet365

Tα... καμώματα της Μπάγερν Μονάχου μιμήθηκαν στην Σάλκε, με τον Κλανς Γιαν Χούντελααρ να πιάνεται στα χέρια με τον Ζερμέιν Τζόουνς.

Λίγες μόνο ημέρες μετά το ξύλο που έπεσε ανάμεσα σε Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν στο ημίχρονο του ημιτελικού της Μπάγερν με την Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμα ένα κρούσμα... πυγμαχίας ήρθε να προστεθεί στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Πρωταγωνιστικτές αυτή την φορά ήταν οι Χούντελααρ και Τζόουνς της Σάλκε, τους οποίους ο τεχνικός του συλλόγου Χουμπ Στέφενς «τιμώρησε» με τρέξιμο.

Ο Στέφενς πάντως προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό, υποστηρίζοντας πως: «Συμβαίνουν αυτά. Τέτοια επεισόδια δείχνουν πως υπάρχει πάθος στην ομάδα. Σύντομα θα μιλάμε για αυτό και θα γελάμε».

Όσο για τον γενικός διευθυντής της ομάδας, Χολστ Χελντ, ενέφερε ότι: «Ευτυχώς δεν μαύρισε κανένα μάτι. Όλα είναι εντάξει. Δεν είναι πάντα κακό να γίνονται τέτοια επεισόδια. Ξεκαθαρίζεται η κατάσταση με τον τρόπο αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα