«Adios Barca, hola Real» (pics)!

Γιώργος Βροντάκης
«Adios Barca, hola Real» (pics)!

bet365

Οι ισπανικές εφημερίδες αποχαιρέτησαν την Μπαρτσελόνα από το θρόνο του πρωταθλητή και καλωσόρισαν την Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε τα πρωτοσέλιδα των Ισπανών στο gazzetta.gr!

Η «Βασίλισσα» με τη νίκη της στο «Καμπ Νου» με 2-1 ξέφυγε με εφτά βαθμούς από τους Καταλανούς και από... χθες πανηγυρίζει το πρωτάθλημα. Οι ισπανικές εφημερίδες κυκλοφόρησαν σήμερα αποθεώνοντας τη νέα πρωταθλήτρια και αποχαιρετώντας την προηγούμενη.

Η As κρεμάστηκε στα περίπτερα με τίτλο: «el record y la liga» που σημαίνει: «Το ρεκόρ και το πρωτάθλημα», εννοώντας τα 109 γκολ που έφτασε η Ρεάλ Μαδρίτης και ξεπέρασε το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ στη Πριμέρα Ντιβιζιον.

Η El Mundo Deportivo έχει στο πρωτοσέλιδο της: «adios liga, hola champions», αποχαιρετώντας για χάρη της Μπαρτσελόνα το πρωτάθλημα και χαιρετάει τους νέους κατόχους του τίτλου! Μάλιστα, υπάρχει και «χτύπημα» στο εξώφυλλο που γράφει: «Η Μπαρτσελόνα έχασε στο Καμπ Νου με μια περίεργη ενδεκάδα και η Ρεάλ ξέφυγε εφτά βαθμούς, στρέφοντας το βλέμμα της Μπάρτσα μόνο στην Ευρώπη».

Τελειωμένη υπόθεση την υπόθεση τίτλος έχει και η καταλανική Sport που τιτλοφόρησε: «Se acabó la liga», το οποίο μεταφράζεται: «Το πρωτάθλημα τελείωσε»!

Τέλος, η Marca κάνει λόγο για τη νέα πρωταθλήτρια στην Ισπανία, έχοντας στο πρωτοσέλιδο: «Gesta de campeones» και αναφέροντας: «Η Ρεάλ νίκησε στη Βαρκελώνη και έκανε ρεκόρ με γκολ (109)»!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα