«Τρίτωσε» για Ρεν

«Τρίτωσε» για Ρεν

bet365

Η Ρεν πέρασε με νίκη 1-0 από το «Φρανσίς Λε Μπλε» επί της Μπρεστ, έφτασε τις τρεις σερί στην Λιγκ 1 και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην 4η θέση.

Οι «ρενέ» βρίσκονται σε καλή κατάσταση και το απέδειξαν και απέναντι στην Μπρεστ, φεύγοντας με νίκη 1-0 για πρώτη στην ιστορία της, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας, έστω και αν αυτό αποδειχθεί προσωρινό. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 4', με τον Ελανά να σώζει το σουτ του Χατζί.

Ο γκολκίπερ των «μπρεστουά» ήταν εξαιρετικός για ακόμη μία φορά και έσωσε ξανά την ομάδα του στο 17', με τους παίκτες του Αντονετί να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Καντάρι ανέτρεψε τον Πιτρόιπα εντός περιοχής, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Φερέ δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-1. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως μέχρι το τέλος δεν υπήρξε η κλασική ευκαιρία για καμία ομάδα, με την Ρεν να φτάνει στην 3η σερί της νίκη και την Μπρεστ να... φλερτάρει επικίνδυνα με την ζώνη του υποβιβασμού.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα