«Χ»αμένη η Ουντινέζε

«Χ»αμένη η Ουντινέζε

bet365

Με κορυφαίο τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς η Ουντινέζε έμεινε στο 0-0 με την Κιέβο στην Βερόνα και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι ομάδες είχαν από ένα καλό 45λεπτο στην Βερόνα, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο πρώτο μέρος, τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο και το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος, με τον Χαντάνοβιτς να σώζει το πέναλτι του Τερό στο 43'.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πιερμάριο Μοροζίνι και τον Μπράντλεϊ να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι μόλις στο 3'! Ο Νταϊνέλι στη συνέχεια απείλησε τον Χαντάνοβιτς, με τους Αρμέρο και Ασαμόα να προσπαθούν για την Ουντινέζε. Ο Παλόσκι έχασε τεράστια ευκαιρία στο 36', στέλνοντας την μπάλα άουτ από κοντά, με τους παίκτες του Ντι Κάρλο να πιέζουν και τον Χαντάνοβιτς να σώζει τα σουτ των Μπράντλεϊ και Κρουσάδο και το πέλαντι του Τερό στο 43', που έκανε ο ίδιος στον Γάλλο.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γκουιντολίν ανέβασαν σιγά-σιγά την απόδοσή τους και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαρέτο, πριν κάνουν το πρώτο τους σουτ εντός εστίας στο 63' με τον Ντι Νατάλε! Ο αρχηγός της Ουντινέζε απείλησε λίγο αργότερα, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ, με τους γηπεδούχους να ξεμένουν από δυνάμεις. Ο Σορεντίνο έσωσε το σουτ του Ντι Νατάλε, που με τον Φλόρο Φλόρες δημιουργούσαν πολλά προβλήματα. Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Ντι Νατάλε δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος και τους «φριουλάνι» να χάνουν έδαφος στη μάχη της Ευρώπης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα