Το clasico σε γραφήματα

Gazzetta team
Το clasico σε γραφήματα

bet365

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Καμπ Νου, σε ένα ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον από κάθε άποψη. Δείτε στο gazzetta.gr τις συγκρίσεις των πρωταγωνιστών μέσω γραφημάτων.

Ο... πυρετός του clasico έχει «χτυπήσει» για τα καλά την Ισπανία εδώ και αρκετές μέρες. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα γραφήματα της Sport για την κόντρα των πάγκων, των μεγάλων αστεριών, καθώς και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που έχει την υπεροχή απέναντι στους τελευταίους προπονητές της «Βασίλισσας».

Περιμένεις πολλά γκολ στο Clasico; Το over 3,5 τέρματα πληρώνει 2.20 στην bwin

Γκουαρδιόλα εναντίον Μουρίνιο
Ο Καταλανός τεχνικός έχει 81% επιτυχία στα τρόπαια που έχει διεκδικήσει ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, με 13 τίτλους. Από την άλλη, ο Μουρίνιο έχει μόνο το Κύπελλο Ισπανίας και το ποσοστό του μεταφράζεται σε 20%. Συγκεκριμένα, ο Γκουαρδιόλα, στην τέταρτη χρονιά του στην ομάδα, έχει τρία Πρωταθλήματα, δύο Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Κόπα ντελ Ρέι, τρία ισπανικά Σούπερ Καπ, δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και δύο Παγκόσμια Συλλόγων.



Η μάχη των αστέρων
Αναμφίβολα Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελούν τα μεγάλα αστέρια των δύο ομάδων και ένα μεγάλο κομμάτι της περιρρέουσας ατμόσφαιρας περιστρέφεται τριγύρω τους. Οι δύο παίκτες ισοβαθμούν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 41 γκολ. Από αυτά, ο Μέσι έχει βάλει τα 28 εντός έδρας και τα 13 εκτός. Τα 5 έχουν μπει από το δεξί του πόδι και τα 35 με το αριστερό, ενώ έχει σημειώσει και έξι πέναλτι. Από την πλευρά του, ο Ρονάλντο έχει πετύχει 21 τέρματα εντός και 20 εκτός έδρας, όντας περισσότερο... ισορροπημένος. Με το δεξί έχει βάλει 31 γκολ και με το αριστερό 6,ενώ έχει βάλει και 11 πέναλτι. Από δύο τέρματα έχουν σημειώσει και με εκτέλεση φάουλ.



Το clasico των πάγκων
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει τεθεί αντιμέτωπος με Χουάντε Ράμος, Μανουέλ Πελεγκρίνι και φυσικά με τον Ζοσέ Μουρίνιο ως προπονητής της Μπαρτσελόνα. Και είναι ο απόλυτος νικητής! Στο 64.5% των clasico που έχει δώσει έχει κερδίσει, στο 28.5% έχει φέρει ισοπαλία και στο 7%, δηλαδή μόλις σε ένα ματς, έχει χάσει! Όσον αφορά τα γκολ, η ομάδα του έχει βάλει συνολικά 32 γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει δεχτεί 13.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα