Τσάβι: «Κανείς σαν τον Μέσι»

Gazzetta team
Τσάβι: «Κανείς σαν τον Μέσι»

bet365

Ο Τσάβι αναγνώρισε τηνα αξία του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά έσπευσε να τονίσει ότι κανείς δεν είναι σαν τον συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι!

Με δηλώσεις του στο GolTV, ο διεθνής μέσος της Μπάρτσα κλήθηκε να καταθέσει τη δική του άποψη στην κόντρα Ρονάλντο-Μέσι. Και παρότι ιπποτικά παραδέχθηκε την αξία του Πορτογάλου, ξεκαθάρισε ότι σαν τον Αργεντινό... κανένας!

«Προφανώς ο Κριστιάνο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι δύο οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά μέσα στο γήπεδο, όμως ο Μέσι είναι πάνω από οποιονδήποτε άλλο. Μισώ τις συγκρίσεις, αλλά ο Λιονέλ μας δίνει τα πάντα: σκοράρει, δημιουργεί φάσεις και πάντα εμπλέκεται στη ροή του αγώνα, έχοντας αποτέλεσμα σε κάθε επιθετική ενέργεια. Αυτός ο τύπος τα έχει όλα: ακόμα και να κάνει κεφαλιά παρά το ύψος του. Ο Πεπ λέει ότι μπορεί να κυριαρχεί σε κάθε σημείο ενός αγώνα και έχει απόλυτο δίκιο. Είναι ο καλύτερος, ο νούμερο ένα», τόνισε ο Τσάβι.

Όσον αφορά τον Γκουαρδιόλα, είπε: «Είναι αναγκαίο για εμάς να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Προσωπικά πιστεύω πως ίσως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος σε αυτόν τον σύλλογο. Εμείς θέλουμε πολύ να μείνει εδώ. Ωστόσο, αυτή είναι μία απόφαση που θα πρέπει να πάρει ο ίδιος».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα