Στη «στενή» ο αδερφός του Ρόνι

Gazzetta team
Στη «στενή» ο αδερφός του Ρόνι

bet365

Ο Ρομπέρτο ντε Ασίς καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5,5 ετών για ξέπλυμα χρήματος, ενώ για τον αδερφό του Ροναλντίνιο για την ώρα δεν προκύπτουν στοιχεία σε βάρος του.

Οι έρευνες των Αρχών του Πόρτο Αλέγκρε για το ίδρυμα των αδερφών Ροναλντίνιο και την νόμιμη λειτουργία του είχαν τελικά αποτελέσματα. Με βάσει αυτά, το δικαστήριο αποφάνθηκε πως υπήρχαν οικονομικές ατασθαλίες και ύποπτες δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να καταδικάσει τον διαχειριστή του Ιδρύματος, τον αδερφό και μάνατζερ του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Ρομπέρτο ντε Ασίς, σε φυλάκιση πέντε ετών και πέντε μηνών για ξέπλυμα χρήματος.

Όπως αποδείχτηκε, ο Ασίς είχε μεταφέρει στο Πόρτο Αλέγκρε μεγάλα ποσά από μυστικούς λογαριασμούς Ελβετικών τραπεζών από το 2003 ως το 2005, χωρίς να ενημερώσει ως όφειλε τις Αρχές και φυσικά χωρίς να φορολογηθεί.

Ο αδερφός του Ροναλντίνιο θα παραμείνει υπό κράτηση σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, αλλά διατηρεί το δικαίωμα έφεσης. Σημειώνεται πως για την ώρα δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να εμπλέκουν τον άσο της Φλαμένγκο.

 

Τελευταία Νέα