Θέλει συμπαίκτη τον Ντρογκμπά ο Ανελκά!

Θέλει συμπαίκτη τον Ντρογκμπά ο Ανελκά!

Γιώργος Φραδελάκης
Θέλει συμπαίκτη τον Ντρογκμπά ο Ανελκά!

bet365

Να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, αυτή την φορά στην κινέζικη Σαγκάη Σενούα, θέλει ο Νικολά Ανελκά, προσθέτοντας ότι μαζί του ελπίζει να δει και τον Σελίμ Μπενακούρ.

Ο Γάλλος επιθετικός αγωνίζεται εδώ και μερικό διάστημα στην μακρινή Κίνα, όπου πλέον είναι παίκτης-προπονητής, μετά την λύση της συνεργασίας της Σανγκάη Σενούα με τον Ζαν Τιγκανά. Ως... τεχνικός πλέον ο Ανελκά έχει ήδη βάλει τους πρώτους στόχους της ομάδας του στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, οι οποίοι βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να πραγματοποηθούν.

Τον Ντιντιέ Ντρογκμπά δήλωσε αρχικά πως θέλει να δει συμπαίκτη του, όπως επίσης και τον Σελίμ Μπενακούρ, που πλέον αγωνίζεται στην πορτογαλική Μαρίτιμο. «Ελπίζω ο Μπενακούρ και ο Ντρογκπά να έρθουν μαζί μας γρήγορα. Εύχομαι να το κάνουν, εναπόκειται στον σύλλογο το κατά πόσον διαθέτουμε τα κατάλληλα μέσα για να το καταφέρουμε», δήλωσε ο Ανελκά σε γαλλική εφημερίδα.

Παράλληλα ο πρώην άσος της Τσέλσι υποστήριξε πως έχει επηρεαστεί απ' όλους τους παλιούς προπονητές που είχε. Συγκεκριμένα είπε ότι: «Έχω εντυπωσιαστεί απ' τον Κάρλο Αντσελότι, τον Κέβιν Κίγκαν, τον Αρσέν Βενγκέρ, τον Γκους Χίτιντινγκ, τον Κρίστοφ Ντάουμ αλλά και τον Σαμ Αλαρντάις. Επίσης έχω τσεκάρει και τον Άλεξ Φέργκιουσον με τον Χάρι Ρέντναπ, έχω μία αρκετά αγγλική φιλοσοφία στον τρόπο που προπονώ».

Όσο για τον λόγο που αποχώρησε ο Ζαν Τιγκανά απ' την ομάδα του: «Δεν ξέρω τι συνέβη με τον προπονητή αλλά έμοιαζε με αδιέξοδο. Εγώ θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω αυτή την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου».

 

Τελευταία Νέα