Ο Μέσι χαρίζει... βαθμούς! (vids)

Ο Μέσι χαρίζει... βαθμούς! (vids)

Θάνος Σαρρής
Ο Μέσι χαρίζει... βαθμούς! (vids)

bet365

Τα γκολ του Λιονέλ Μέσι επιτρέπουν στην Μπαρτσελόνα να διατηρείται κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης και να την... περιμένει στη γωνία. Χωρίς αυτά, οι Μερένγκες θα είχαν ήδη πάρει τον τίτλο!

Τους τελευταίους δύο μήνες η Μπάρτσα κυνηγά χωρίς απώλειες την Ρεάλ Μαδρίτης, περιμένοντας «γκέλα» της προκειμένου να την πλησιάσει. Πλέον, με τη διαφορά στους τέσσερις, οι Καταλανοί θέλουν νίκη στο clasico του Καμπ Νου προκειμένου να φτάσουν σε... απόσταση αναπνοής και να περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή στραβοπάτημα της ομάδας του Μουρίνιο!

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας από την Μπαρτσελόνα προσφέρεται σε απόδοση 3.45 στην betfair

Τελευταία φορά που οι παίκτες του Γκουαρδιόλα άφηναν βαθμούς ήταν στις 11/02, όταν και έχαναν με 3-2 από την Οσασούνα στην Παμπλόνα και προκαλούσαν.. πανηγυρισμούς στη Μαδρίτη. Από τότε, θα μπορούσαν να έχουν κι άλλες απώλειες, αν δεν είχαν τον Μέσι! Τα γκολ του Αργεντινού έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, χαρίζουν νίκες και όταν η μπάλα καίει, αυτός αναλαμβάνει να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να χαρίσει «τρίποντα» στην ομάδα του!
Σάντσες, Πέδρο, Πουγιόλ και Ινιέστα έχουν βρει δίχτυα στα τελευταία ματς, αλλά αν δεν ήταν ο «pulga», τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για τη Μπάρτσα. Οι Καταλανοί έπαιρναν αρκετά γκολ στο ξεκίνημα της χρονιάς από τον Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος στα τελευταία ματς ωστόσο έχει σιγήσει, καθώς έχει να σκοράρει από το ματς με την Εσπανιόλ στις 8 Ιανουαρίου. Ο Μέσι όμως, δεν κάνει κοιλιά!
Η αρχή έγινε στο ματς με τη Βαλένθια, το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την γκέλα στην Παμπλόνα. Οι «Νυχτερίδες» προηγήθηκαν μέσα στο Καμπ Νου με τον Πιάτι στο 9` και στη συνέχεια ο Μέσι ανέλαβε να διώξει τις σκιές. Σκόραρε τέσσερις φορές και άφησε το... κερασάκι στο 91` για τον Τσάβι, με το ματς να τελειώνει με το εμφατικό 5-1!
Απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στις 26/02, οι Μπλαουγκράνα προηγήθηκαν με τον Ντάνι Άλβες στο 36`, αλλά είδαν τον Φαλκάο να ισοφαρίζει στο 49`. Λυτρωτής ήταν ο Μέσι στο 81`, χαρίζοντας μία σημαντικότατη νίκη στ Μπάρτσα, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς, αφού πριν από λίγες μέρες είχε χάσει από την Οσασούνα.
Επόμενο ματς που καθάρισε ο Μέσι ήταν αυτό με τη Ρασίνκ Σαντατέρ. Οι Καταλανοί πέρασαν με 2-0, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει και τα δύο γκολ.
Αφού σκόραρε και στο ματς με τη Σεβίλη στο 25`, με τον Τσάβι να έχει βάλει από το 18` τις βάσεις της νίκης στο Σάντσες Πιθχουάν, ήρθε το ματς με τη Γρανάδα. Η Μπάρτσα προηγήθηκε με 2-0, αλλά οι Ανδαλουσιάνοι επέστρεψαν και έκαναν το 2-2 στο 62`. Ο Λέο όμως δεν άφησε την ομάδα του για πολύ ώρα αγχωμένη, έκανε το 3-2, ενώ πέτυχε και το τελευταίο τέρμα της Μπαρτσελόνα. Τελικό σκορ 5-3, με χατ-τρικ του Μέσι!
Μετά από συνεισφορά και στα ματς με Μαγιόρκα, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Σαραγόσα και Χετάφε, ήρθε η ώρα να... βγάλει το φίδι από την τρύπα απέναντι στη Λεβάντε. Οι Βαλενσιάνοι προηγήθηκαν, αλλά η Μπάρτσα με δύο γκολ του Μέσι πήρε το τρίποντο και έδειξε ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο!
 

LA LIGA Τελευταία Νέα