Πρόταση για Καβάνι η Γιούβε

Πρόταση για Καβάνι η Γιούβε

Γιώργος Φραδελάκης
Πρόταση για Καβάνι η Γιούβε

bet365

Προσφορά για τον άσο της Νάπολι, Έντισον Καβάνι φέρεται να έχει καταθέσει η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, τα οποία υποστηρίζουν πως εξετάζεται και η περίπτωση του Λουίζ Σουάρεζ.

Οι «μπανκονέρι» μετά από μία μακρά απουσία, θα επιστρέψουν και πάλι στα στα... σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν, γεγονός που όπως υποστηρίζουν στην Ιταλία, θα την ωθήσει σε ηχηρές μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι, ιδίως όσον αφορά την γραμμή κρούσης. Στο σημερινό της φύλλο η Tuttosport αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής της «Γηραιάς Κυρίας», Φάμπιο Παρατίτσι έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον ατζέντη του Έντισον Καβάνι, Αντζελούτσι.

Μάλιστα φέρεται να έτοιμη να του προσφέρει απολαβές σχεδόν διπλάσιες απ' αυτές που έχει στην Νάπολι, ήτοι 2,3 εκ. ευρώ ετησίως. Το γεγονός ωστόσο ότι οι «παρτενοπέι» κοστολογούν το αστέρι τους περί τα 60 εκ. ευρώ, πιθανώς ν' αποτελέσει εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί. Παρ' όλα αυτά η Γιούβε είναι διατεθειμένη να προφέρει κι έμψυχα ανταλλάγματα, όπως τον Μίλος Κράσιτς ή τον Φελίπε Μέλο, ενώ μπορεί να... θυσιάσει και τον εξαιρετικό και διεθνή επιθετικό με την U21, Τσίρο Ιμόμπιλε, τον οποίο κι έχει δώσει δανεικός στην Πεσκάρα, όπου και διαπρέπει, όντας ο πρώτος σκόρερ της Serie B (23 γκολ).

Παράλληλα υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Λουίς Σουάρεζ, που φαίνεται πως δεν διανύει και τις... καλύτερες μέρες του στην Λίβερπουλ, με τους ανθρώπους της πρωτοπόρου του ιταλικού πρωταθλήματος να πιστεύουν ότι μπορεί η υπόθεση να κλείσει μ' ένα ποσό κοντά στα 30 εκ ευρώ, την στιγμή ωστόσο που «αγκάθι» αποτελεί το παχυλό του συμβόλαιο (3,5 εκ ευρώ τον χρόνο).

 

SERIE A Τελευταία Νέα