Αναλαμβάνει τη Σερβία ο Μιχαΐλοβιτς
Ο Σέρβος είναι χωρίς δουλειά από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και απολύθηκε από την Φιορεντίνα, μετά από 17δύσκολους μήνες στην τεχνική ηγεσία των Βιόλα. Πριν από αυτό είχε θητεία και με τις Κατάνια και Μπολόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα. Πρόσφατα ο 43χρονος απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο «Αρτέμιο Φράνκι» και ετοιμάζεται για τον νέο του ρόλο που θα είναι προπονητής στην Εθνική ομάδα της Σερβίας.
«Εχουμε την πρόθεση να κρατήσουμε την υπόσχεσή μας και να έχουμε νέο τεχνικό μέχρι το τέλος του Απριλίου και η ομοσπονδία θεωρεί ότι ο Μιχαΐλοβιτς είναι ο κατάλληλος για τη δουλειά» ήταν τα λόγια του προέδρου της σερβικής ομοσπονδίας, Τόμισλαβ Κάρατζιτς την Μεγάλη Πέμπτη (12/04).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
