Δώρο τον Ρομπίνιο για τα γενέθλια!

Δώρο τον Ρομπίνιο για τα γενέθλια!

Gazzetta team
Δώρο τον Ρομπίνιο για τα γενέθλια!

bet365

Η Σάντος ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής και οι διοικούντες επιθυμούν να αποσπάσουν την υπογραφή του Ρομπίνιο για να κάνουν ένα δώρο στους οπαδούς τους.

Η διοίκηση της Σάντος κατέθεσε μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Ρομπίνιο, ώστε να εξασφαλίσουν την υπογραφή του και να τον φέρουν πίσω στη Βραζιλία με μονοετή δανεισμό από τη Μίλαν.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του τού προσφέρουν μηνιαίο μισθό 600.000 ευρώ για να αγωνιστεί με την ομάδα τους τον επόμενο χρόνο, δηλαδή 200.000 ευρώ το μήνα περισσότερα από όσα αμείβεται αυτή τη στιγμή στην Μίλαν.

Ο Ρομπίνιο φέρεται να το σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην χώρα του για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας με την οποία μεγαλούργησε πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ευρώπη και τη Μαδρίτη, ώστε να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ.

Ωστόσο, τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην περίπτωσή του έχει η Μίλαν, που βλέποντας το χρόνο συμμετοχής του εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι μάλλον δεν... ξετρελένονται στην ιδέα του αποχωρισμού του, αφού θεωρείται σημαντικό κομμάτι του πλαζλ των ροσονέρι για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Οι διοικούντες τη Σάντος έχουν ήδη καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Βραζιλιάνο, ώστε να τον πείσουν να επιστρέψει στην πατρίδα του με τη μορφή του μονοετούς δανεισμού από τη Μίλαν. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, του δίνουν 600.000 ευρώ για έναν χρόνο, με απλά λόγια 200. ευρώ περισσότερα από όσα προβλέπει το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι».

Ο Ρομπίνιο, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Σάντος πριν πρωτομετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο, ωστόσο τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η Μίλαν, που μάλλον δεν τρελαίνεται στην ιδέα να τον δώσει δανεικό...

 

Τελευταία Νέα