Ελπίζει η Καέν

Ελπίζει η Καέν

bet365

Με γκολ του Σομπέ από το 2' και το... δώρο του Ομπρανιάκ, που έχασε πέναλτι στο 15', η Καέν επιβλήθηκε της Μπορντό 1-0, βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και ελπίζει σε παραμονή.

Το παιχνίδι ήταν σαν τελικός για την Καέν, που υποδέχθηκε την Μπορντό στο «Μισέλ Ντ' Ορνανό» και οι παίκτες του Ντιμάς έκαναν το... χρέος τους, έφτασαν στη νίκη 1-0 και συνεχίζουν να ελπίζουν βάσιμα, πλέον, σε παραμονής, βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις μετά από 1' και 36" ο Βαντάμ έβγαλε την σέντρα και ο Σομπέ με κεφαλιά νίκησε τον Καρασό για το 1-0! Οι Γιρονδίνοι, αν και αιφνιδιασμένοι, είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Τεμπό. Όλα αυτά μέχρι το 15', όταν ο Λεκά ανέτρεψε τον Μορίς Μπελέ εντός περιοχής, όμως ο Ομπρανιάκ αστόχησε από την άσπρη βούλα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ο Μπουλό λίγο αργότερα παραλίγο να κάνει το 2-0, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ και τον Σιανί να απαντάει λίγο αργότερα με χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Ομπρανιάκ είχε άλλες δύο καλές στιγμές μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, όμως το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι παίκτες του Ζιλό πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν ευκαιρίες με τους Πλάζιλ και Μορίς Μπελέ να χάνουν τις σημαντικότερες, όμως δεν έφτασαν ποτέ στο γκολ. Οι «καενέ» από την πλευρά τους δεν απείλησαν με αξιώσεις τον Καρασό και πέτυχαν τον στόχο τους, που ήταν να κρατήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος και να βγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα