Αυτοκτονία για Μίλαν (vids)

Αυτοκτονία για Μίλαν (vids)

Αυτοκτονία για Μίλαν (vids)

bet365

Το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια τους χάνουν οι Ροσονέρι, που αν και προηγήθηκαν, ηττήθηκαν (1-2) από την Φιορεντίνα στο Μιλάνο και η Γιούβε προσπέρασε.

Μεγάλο κάζο υπέστη στο Μιλάνο η κάτοχος του τίτλου, που μία αγωνιστική μετά το 1-1 με την Κατάνια στο «Μασιμίνο» παρότι άνοιξε το σκορ, έχασε από την 17η της Serie A ,Φιορεντίνα, και το τέλος της αγωνιστικής θα την βρει στην 2η θέση. Καλύτερα νέα δεν θα μπορούσαν να ακούσουν στην Γιουβέντους, που στο ματς με την Παλέρμο στο «Μπαρμπέρα» επικράτησε 0-2 και πέρασε μόνη πρώτη με 7 αγωνιστικές να απομένουν. Η Μίλαν βρίσκεται πλέον σε πολύ άσχημη θέση, αφού πριν τρεις εβδομάδες ήταν μέσα σε τρεις στόχους και σήμερα είναι σε θέση αουτσάιντερ στον τελευταίο που της έχει απομείνει...

Οι Μιλανέζοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 18' όταν ο Ιμπραΐμοβιτς εκτέλεσε δυνατά φάουλ και μετά την επέμβαση του Μπόρουτς ο Μουντάρι από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 29' η ομάδα του Αλέγκρι κέρδισε πέναλτι μετά από μονομαχία του Νάστασιτς με τον Μάξι Λόπες, με το replay να δείχνει ότι δεν υπήρξε παράβαση από τον άσο της Φιορεντίνα. Στο 31' ο Ζλάταν έκανε το 1-0 από τη βούλα και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το φάουλ του Λιάγιτς, το οποίο εξουδετέρωσε ο Αμπιάτι. Στο 39' οι πρωταθλητές άγγιξαν το 2-0 και το «κλείδωμα» των 3 βαθμών, όμως δεν έμελλε να γίνει έτσι, αφού το εξαιρετικό μονοκόματο σουτ του Μάξι Λόπες με το αριστερό βρήκε στο δοκάρι του Μπόρουτς. Ενα λεπτό μετά ο Γιόβετιτς δοκίμασε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 45' ο Ιμπρα πήρε μαζί του 2-3 αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, όμως το τελείωμά του ήταν κακό.

Ο εφιάλτης των Ροσονέρι ξεκίνησε με το «καλημέρα» στην επανάληψη. Στο 47' ο Ντε Σιλβέστρι πέρασε πολύ ωραία πάσα στον Γιόβετιτς ο οποίο έκανε μερικά μέτρα και νίκησε στο τετ α τετ τον Αμπιάτι για το 1-1 και οι γηπεδούχοι απάντησαν με φάση διαρκείας στο 53' με τους Εμάνουελσον και Μπόρουτς να μην μπορούν να σκοράρουν. Ο σκόρερ των Βιόλα μετά από ωραία αντεπίθεση έκανε το σουτ, όμως νικήθηκε από τον Αμπιάτι και στο 67' μετά από νέα ωραία ενέργεια του Ντε Σιλβέστρι είδε τον Ιταλό πορτιέρε να του λέει ξανά «όχι». Στο 69' χάθηκε ίσως η μεγαλύτερη φάση για την Μίλαν, με τον Μάξι Λόπες να χάνει στο τετ α τετ από τον Μπόρουτς, ο οποίος στο 81' μπλόκαρε το σουτ του Ρομπίνιο.

Το κερασάκι σε ένα «μαύρο» απόγευμα για τους Ροσονέρι ήρθε στο 89' με τον Γιόβετιτς να δίνει πάρε-βάλε στον Αμάουρι (είχε μπει αλλαγή), με τον Βραζιλιάνο να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 1-2, με τον οποίο εκτός από την Μίλαν άφησε ξερή και την Λέτσε (4-2 την Ρόμα), από την οποία η Βιόλα κράτησαν τη διαφορά στο +5 στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις

Μίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Μπονέρα, Μεξές, Τζαμπρότα (84' Κασάνο), Αμπάτε, Νοτσερίνο, Αμπροζίνι (53' Ακουιλάνι), Μουντάρι, Εμάνουελσον (62' Ρομπίνιο), Ιμπραΐμοβιτς, Μάξι Λόπες.

Φιορεντίνα (Ντέλιο Ρόσι): Μπόρουτς, Ντε Σιλβέστρι, Καμπορέζε (69' Φελίπε), Νατάλι, Νάστασιτς, Πασκουάλ, Μπεχράμι, Κάρζα, Λατσάρι, Λιάγιτς (77' Αμάουρι), Γιόβετιτς.

Διαιτητής: Τσέλι

 

SERIE A Τελευταία Νέα