Στο νοσοκομείο ο Ριέρα

Στο νοσοκομείο ο Ριέρα

Στο νοσοκομείο ο Ριέρα

bet365

Ο Ριέρα προκάλεσε τον Φελίπε Μέλο στην προπόνηση της Γαλατασαράι και ο Βραζιλιάνος τον έστειλε στο νοσοκομείο για... ράμματα. Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο καυγάς ξέφυγε από κάθε προηγούμενο, καθώς πλακώθηκαν και στα αποδυτήρια.

Ο Ριέρα περνά... δύσκολα στην Τουρκία και το κλίμα έγινε χειρότερο μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον Φελίπε Μέλο. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πλακώθηκε με τον Βραζιλιάνο, αφού πρώτα οι δυο παίκτες είχαν... ρίξει από ένα εγκληματικό τάκλιν. Ο Τερίμ εκνευρισμένος τους έστειλε στα αποδυτήρια με τους δυο παίκτες να... συνεχίζουν εκεί και τα πράγματα να ξεφεύγουν αρκετά.

Μάλιστα, οι Tούρκοι κάνουν λόγο πως τα χτυπήματα του Μέλο ήταν τόσο δυνατά που ο Ριέρα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με αίματα σε όλο του το πρόσωπο. Σύμφωνα Με νεότερες πληροφορίες, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού έμεινε για νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Κωνσταντινούπολης περίπου δυο ώρες προκειμένου να υποβληθεί στην απαιτούμενη θεραπεία. Οι φήμες μιλούν για τοποθέτηση ραμμάτων, πρόβλημα στα δόντια, αλλά και τη μύτη.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση που τονίζει πως οι δυο παίκτες θα τιμωρηθούν με βαριά καμπάνα, με τον Ριέρα πάντως δύσκολα να μένει και τη νέα σεζόν στην Πόλη.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα