Πρωταθλήτρια η Κιριάτ Σμόνα
Η Χαποέλ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα εξασφάλισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ισραήλ, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Στο ματς που ολοκλήρωνε της 32η ημέρα του πρωταθλήματος, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ (0-0) με την Χαποέλ Τελ Αβίβ κι αυτός ο βαθμός ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόταν για να κατακτήσει τον τίτλο. Η Κιριάτ Σμόνα έφτασε τους 67 βαθμούς, ενώ η σημερινή της αντίπαλος και η Μακάμπι Χάιφα ακολουθούν στους 51.
Πρόκειται για μια ομάδα που ιδρύθηκε το 2000 και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία το 2007, και εδρεύει στην πόλη Κιριάτ Σμόνα, στα σύνορα με τον Λίβανο και με πληθυσμό μόλις 23.000 κατοίκους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατάκτηση του τίτλου καθοριστική ήταν η συμβολή του πρώην επιθετικού της Λάρισας, Σιμόν Αμπουχατζίρα, ο οποίος έχει πετύχει ήδη 12 γκολ σε 30 αγώνες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
