Νέα σφαλιάρα σε Οτο (vid)

Νέα σφαλιάρα σε Οτο (vid)

bet365

Μετά τα έξι από τη Μπάγερν, η Χέρτα του Οτο Ρεχάγκελ έφαγε τέσσερα ακόμα από τη Βόλφσμπουργκ στο Βερολίνο και παρέμεινε πληγωμένη στην επικίνδυνη ζώνη.

Φαίνεται πως ο Οτο Ρεχάγκελ θα ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή της Μπουντεσλίγκα, να παίξει όλα τα ματς της η Χέρτα μακριά από το Βερολίνο. Τι άλλο να κάνει ο δύσμοιρος που στα γεράματα τρώει τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη και όλα αυτά στο «Ολυμπιακό Στάδιο». Την αμέσως προηγούμενη φορά εντός ήταν η Μπάγερν που τον... κέρασε μισή ντουζίνα και τώρα ήρθε η σειρά της Βόλφσμπουργκ για το καρέ (4-1).

Και να φανταστεί κανείς πως οι πρωτευουσιάνοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Κομπιασβίλι (13') να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει σε άδεια εστία. Μέχρι το ημίωρο το πήγαιναν καλά το ματς οι γηπεδούχοι. Τότε ξέσπασε η καταιγίδα. Το δυστύχημα ήταν πως η αρχή του κακού έγινε από έναν δικό τους, καθώς ο Γιάνκερ σημείωσε αυτογκόλ. Στο 34' το πλασέ του Χέλμετ έδωσε προβάδισμα στους Λύκους που στην επανάληψη πρόσθεσαν ακόμα δύο τεμάχια.

Και στα δύο είχε συμμετοχή ο Μάντζουκιτς. Ο Κροάτης επιθετικός με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1 (77') και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτιαξε τον Χέλμες που από 15 μέτρα κεραυνοβόλησε την εστία των Βερολινέζων, ολοκληρώνοντας το δράμα τους. Με αυτή τη νίκη οι ανεβασμένη Βόλφσμπουργκ έπιασε τις Στουτγκάρδη, Λεβερκούζεν και Βέρντερ στους 40 βαθμούς, εκεί δηλαδή που θα παιχτεί η έξοδος στο Europa League. Οσο για τον Οτο, παραμένει δύο βαθμούς κάτω. Οχι από την σωτηρία, αλλά από τα μπαράζ παραμονής.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα