Στο κόλπο το ΑΠΟΕΛ

Στο κόλπο το ΑΠΟΕΛ

bet365

Την 1η αγωνιστική των play off, η Ανόρθωση σταμάτησε (1-1) την πρωτοπόρο ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ που νίκησε (2-1) την Ομόνοια στο 90'+3', πλησίασε στους δύο βαθμούς.

Το κυπριακό πρωτάθλημα μπήκε στην τελική ευθεία του. Στην πρώτη αγωνιστική του Α' γκρουπ, εκείνου δηλαδή που θα βγάλει τον πρωταθλητή, κερδισμένο ήταν το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απελευθερωμένο πλέον από το μεγάλο και συνάμα ευτυχές ζόρι του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε τεράστια νίκη (2-1) επί της Ομόνοιας στο Γ.Σ.Π. (ως φιλοξενούμενο). Αυτή ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με προβολή του Μαντούκα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με πλασέ του Ελντερ και πάλι στο φινάλε (45'), με τον Χριστοφή να ισοφαρίζει προσωρινά (56') με όμορφο τρόπο.

Το γκολ του Μαντούκα λοιπόν έβαλε για τα καλά το ΑΠΟΕΛ στο κόλπο του τίτλου. Σε αυτό συνέβαλε και η ισοπαλία (1-1) της ΑΕΛ με την Ανόρθωση. Το δυνατό σουτ του Κρικβέλια (4') έβαλε σε θέση οδηγού την Κυρία, αλλά ο Ντεντέ απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα (17') και ισοφάρισε σχετικά γρήγορα. Από εκεί και έπειτα καμία ομάδα δεν ρίσκαρε, με την πρωτοπόρο του γκρουπ ΑΕΛ να είναι η χαμένη, καθώς είδε τη διαφορά της από το ΑΠΟΕΛ να μειώνεται στους δύο βαθμούς.

1. ΑΕΛ 61 34-8
2. ΑΠΟΕΛ 59 41-14
3. ΟΜΟΝΟΙΑ 57 48-18
4. ΑΝΟΡΘΩΣΗ 53 31-13

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα