Kαι τώρα... τρέχουν!

Kαι τώρα... τρέχουν!

Gazzetta team
Kαι τώρα... τρέχουν!

bet365

Το πρόβλημα με την εφορία τελικά λύθηκε για την ΑΕΚ, οι άνθρωποι της οποίας πρέπει να διανύσουν αγώνα δρόμου από Δευτέρα για να προλάβουν να πληρώσουν τις οφειλές σε πρώην παίκτες και προπονητές.

To μεγάλο «αγκάθι» για την Ένωση ήταν εφορία, η οποία είχε μπλοκάρει τον λογαριασμό της Ένωσης και ο Ανδρέας Δημητρέλος έτρεχε για να τον ξεμπλοκάρει! Κι αυτό γιατί από τη στιγμή που τα χρήματα του Αλ Σαουνταϊρί δεν μπορούσαν να μπουν στον λογαριασμό της ΠΑΕ, δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, αφού οι νομικοί του σύμβουλοι τον απέτρεπαν από το να στείλει τα χρήματα ξεχωριστά σε λογαριασμούς φυσικών προσώπων στους οποίους υπάρχουν οφειλές!

Τα χρήματα του Σαουδάραβα κατατίθονται με τη μορφή δανείου και αν έμπαιναν απευθείας σε πρώην παίκτες και προπονητές, δεν θα φαινόταν ότι έχουν δοθεί στην εταιρεία με την οποία έχει υπογράψει τη συμφωνία. Παράλληλα, όσο παρέμενε δεσμευμένος ο λογαριασμός της ΠΑΕ δεν μπορούσαν να μπουν σε αυτόν τα χρήματα, γιατί η εφορία θα δέσμευε το 50% τους και έτσι ουσιαστικά οι μισοί θα έμειναν πάλι απλήρωτοι!

Ωστόσο, από το πρωί ο Δημητρέλος είχε συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου και τελικά βρέθηκε η λύση με την εφορία. Λόγω Σαββατοκύριακου όμως δεν μπορεί να τρέξει το θέμα με τις τράπεζες και να πληρώσεις τις οφειλές, κάτι που θα δρομολογηθεί από Δευτέρα, ελπίζοντας παράλληλα σε άτυπη παράταση από την UEFA!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα