«Ζαχαρώνει» Μπεσέρα ο ΠΑΟΚ

«Ζαχαρώνει» Μπεσέρα ο ΠΑΟΚ

bet365

Τον Λεάντρο Μπεσέρα απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» ο ΠΑΟΚ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του και όπως είναι λογικό στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ένας απ' τους στόχους του «Δικεφάλου του Βορρά», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», είναι και ο Λεάντρο Μπεσέρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Εξάλλου ο μέσος των Ηπειρωτών έχει αν μη τι άλλο... γοητεύσει με την φετινή του παρουσία, έχοντας πετύχει μεταξύ άλλων κι έξι γκολ στις 23 φετινές του εμφανίσεις. Την ίδια ώρα φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ μόνο πλήρης δεν θα είναι την επόμενη χρονιά στο χώρο του κέντρου, με κάποιους απ' τους ήδη υπάρχοντες παίκτες να «πατάνε» τα 35, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η ενίσχυση μοιάζει κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα