Ρίχνει τις απαιτήσεις του ο Μακούν

Ρίχνει τις απαιτήσεις του ο Μακούν

Gazzetta team
Ρίχνει τις απαιτήσεις του ο Μακούν

bet365

Διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του προκειμένου να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν είναι ο Ζαν Μακούν που αγωνίζεται δανεικός από την Άστον Βίλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» ο Καμερουνέζος μέσος θέλει να συνεχίσει στο Ολυμπιακό, ωστόσο η οψιόν αγοράς του, η οποία φτάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ αποτελεί «αγκάθι» αυτή τη στιγμή για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο ίδιος ο Μακούν αμείβεται με 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του για να παραμείνει στο λιμάνι. «Θέλουμε να ρίξουμε την οψιόν αγοράς για τον Ολυμπιακό, κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ. Κατανοούμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες και εφόσον η Βίλα δεν θέλει τον Ζαν, τότε δεν θα πρέπει να επιμείνει», αναφέρει το περιβάλλον του Καμερουνέζου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα