Τρεις από Αργεντινή...

Τρεις από Αργεντινή...

Τρεις από Αργεντινή...

bet365

Στην Αργεντινή βρίσκεται αυτή την εποχή ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, ο οποίος έχει ξεχωρίσει αρκετούς παίκτες για τρεις θέσεις που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» ο σκάουτερ του Ολυμπιακού εξετάζει περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται ως επιτελικοί μέσοι, αλλά και στις δύο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής. Ο Μπαρμπαλιάς ξεχώρισε τον Βαλέρι της Λανούς, που μπορεί να παίξει και στις δυο πτέρυγες της επίθεσης, τον Ροντρίγκεζ της Ιντεπεντιέντε, τον Πέρεζ της Εστουντιάντες καθώς και τον Μπατάλια της Ουρακάν.

Ο εκπρόσωπος των «ερυθρολεύκων» ωστόσο, έχει στρέψει την προσοχή του στη Βελέζ από την οποία έχει ξεχωρίσει τρεις παίκτες. Τον επιθετικό Μαρτίνεζ, τον επιτελικό χαφ Αουγκούστο Φερνάντεζ και τον κεντρικό μέσο Καντέρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα