«Δεν έχει γίνει καμία συνάντηση»

«Δεν έχει γίνει καμία συνάντηση»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν έχει γίνει καμία συνάντηση»

bet365

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν εκ νέου την Πέμπτη πως δεν έχει γίνει ακόμα καμία συνάντηση με παίκτη ή παίκτες της ομάδας για τις ανανεώσεις ή μη των συμβολαίων τους.

Στο λιμάνι ήταν κατηγορηματικοί και την Πέμπτη, επισημαίνοντας ότι δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με κανέναν που να αφορά συμβόλαια ή συνεργασίες. «Δεν έχει γίνει καμία συνάντηση», σχολιάστηκε σχετικά. Με αυτόν τον τρόπο στον Ολυμπιακό επανήλθαν σε όσα έλεγαν τις προηγούμενες μέρες, μεταθέτοντας τις όποιες εξελίξεις μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στον Ολυμπιακό μάλιστα επιμένουν ότι «είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και θέλουμε να τελειώσουμε με το πρωτάθλημα και να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου». Οι άνθρωποι του συλλόγου ξεκαθάριζαν πως τους περιμένουν δύο αγώνες-φωτιά, καθώς ο Παναιτωλικός παίζει μία κατηγορία ενώ ο ΟΦΗ είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ στο Κύπελλο.

Οι παίκτες πάντως από την πλευρά τους είναι πολύ ψυχωμένοι. Όπως έλεγαν σε μεταξύ τους συζητήσεις είναι διατεθειμένοι να τα... δώσουν όλα για τη νίκη και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και σε εκείνον με τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα