Ο διάλογος Ιωσηφίδη με Σπάθα

Ο διάλογος Ιωσηφίδη με Σπάθα

Gazzetta team
Ο διάλογος Ιωσηφίδη με Σπάθα

bet365

Συζήτηση για τη διαιτησία του αγώνα είχε πριν το ματς ΠΑΟΚ-Αστέρα ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου, Κώστας Ιωσηφίδης με τον Σπάθα, θυμίζοντάς του όσα είχαν γίνει με τον Άρη το 2010.

Ο γενικός αρχηγός των «ασπρόμαυρων» βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους Αρκάδες για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου ώστε να δώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών και δεν παρέλειψε να ζητήσει την... προσοχή του Σπάθα.

«Εύχομαι να πάει καλά η διαιτησία σήμερα. Να μη διαμαρτυρηθούμε μετά. Να μην είναι πρωταγωνιστές οι διαιτητές αλλά οι ομάδες. Καταλαβαίνουμε ότι κάποια παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη πίεση. Με εσένα έχουμε παράπονα από εκείνο το παιχνίδι με τον Άρη», φέρεται να είπε αρχικά ο Κώστας Ιωσηφίδης στον Ηλία Σπάθα σύμφωνα με το «Φως», εννοώντας την ήττα με 2-0 του ΠΑΟΚ, όταν διεκδικούσε τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αθηναίος ρέφερι του απάντησε πως: «Καθίστε κάτω να δούμε εκείνο το παιχνίδι. Βάλτε να παίξει ξανά το βίντεο. Λέτε ότι έκανα λάθος σε δέκα φάσεις. Το πέναλτι δεν ήταν; Οι δύο κόκκινες δεν ήταν;», με τον Ιωσηφίδη να γενικεύει στη συνέχεια τη συζήτηση για τη διαιτησία, λέγοντας ότι: «Έχουμε παράπονα και από άλλα παιχνίδια».

Τότε ο Σπάθας του είπε: «Υπάρχει ομάδα που μόνο ευνοείται ή μόνο αδικείται; Κάποια φορά θα ευνοηθεί, ενώ άλλη θα αδικηθεί. Οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού. Α κάνουν κι εκείνοι λάθη, όπως κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εσκεμμένα τα λάθη, πρέπει να το καταλάβετε αυτό». Έπειτα ο Ιωσηφίδης έκλεισε το διάλογο, επισημαίνοντας πως: «Σήμερα το παιχνίδι είναι κρίσιμο και πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων». Να σημειωθεί πάντως ότι συζήτηση των δύο ανδρών έγινε σε αρκετά ήρεμο και φιλικό κλίμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα