Οι Ισπανοί για Μίτσελ

Οι Ισπανοί για Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Οι Ισπανοί για Μίτσελ

bet365

Αρκετά μεγάλη έκταση στα ισπανικά ΜΜΕ πήρε η είδηση της εισαγωγής του Μίτσελ στο Metropolitan προκειμένου να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση στην χολή.

Μεγάλου κύρους και εμβέλειας ΜΜΕ, όπως η Marca, στάθηκαν στην επέμβαση του Μίτσελ, του προπονητή του Ολυμπιακού. Η είδηση έχει αναπαραχθεί σε αρκετές ιστοσελίδες και blogs της Ισπανίας ενώ έχει φτάσει ήδη ως το Εκουαδόρ και την Βενεζουέλα. Πιο χαρακτηριστικά στην Ισπανία το vozpopuli.com μετέδωσε πως «ο Μίτσελ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο για να κάνει επέμβαση στην χολή και θα χάσει τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Ο Ισπανός τεχνικός ένιωσε αδιαθεσία και πόνους στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου του έγιναν εξετάσεις και κατόπιν τούτου επρόκειτο να κάνει μία μικρή επέμβαση. Ο Μίτσελ θα χρειαστεί τρεις ημέρες για να αναρρώσει. Στην θέση του θα είναι ο βοηθός του, Βίκτορ Σάντσεθ».

Από την άλλη το 20minutos.es, ένα άλλο ΜΜΕ από την Ισπανία, τόνισε το Σάββατο από την μεριά του για το περιστατικό ότι «ο Μίτσελ έκανε το Σάββατο επέμβαση στην χολή του. Στην διάρκεια μίας άσκησης στην προπόνηση του Ολυμπιακού αισθάνθηκε πόνους και αδιαθεσία και πήγε σε νοσοκομείο. Μετά την εξέλιξη αυτή θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ισπανός τεχνικός μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό θέλει τώρα να πάρει και το Κύπελλο». Αξιοσημείωτο είναι πως από την Ισπανία έχουν γίνει αρκετά τηλέφωνα στην Ελλάδα και τον Μίτσελ καθώς πολύς κόσμος επιθυμεί να μάθει για την κατάσταση της υγείας του. Όπως σας έχουμε μεταφέρει βέβαια και προηγουμένως δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα