«Είναι στημένο» και... αποκαλύφθηκε!

Gazzetta team
«Είναι στημένο» και... αποκαλύφθηκε!

bet365

Το μεσημέρι του Σαββάτου (27/4/, 12:00) έγινε η παρουσίαση του αθλητικού μυθιστορήματος «Είναι στημένο» του Χρήστου Ελευθερίου στο βιβλιοπωλείο «Ιανός».

Πρόκειται για ένα αστυνομικό-κοινωνικό μυθιστόρημα της MVPublications με αθλητική βάση, οι πρωταγωνιστές του οποίου, σύμφωνα με το οπισθόφυλλο «είναι πρόσωπα φανταστικά, ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε».

Μια ετερόκλητη παρέα τεσσάρων παλιόφιλων. Ένας «ψωνισμένος» συγγραφέας, ένας αγριεμένος μαντράχαλος, ένας καλοπερασάκιας υπουργός και ένας αλκοολικός μικροαπατεώνας. Μαζί τους μια αισθησιακή γραμματέας, δυο έμπειροι μπάτσοι, ένας ιδιόρρυθμος δημοσιογράφος κι ένας 16χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά και μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου, πολιτικοί, γκάνγκστερ, τζογαδόροι, θύματα και θύτες, κλέφτες κι αστυνόμοι, σε ένα παιχνίδι «στημένο»...

Το αθλητικό μυθιστόρημα της χρονιάς παρουσιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιανό, με τον ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη και τον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο στο πάνελ της παρουσίασης και πλήθος αναγνωστών στο κοινό, πότε να χαμογελούν και πότε να συγκινούνται με τις αφηγήσεις.

Τα πρόσωπα της ιστορίας είναι φανταστικά. Ή, τουλάχιστον, έτσι νομίζουμε. Όπως σχολίασε, άλλωστε, ο Τ. Σπυριδάκης στη διάρκεια της παρουσίασης... «Μοχθήσαμε πολύ για να αποκτήσουμε την κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε. Οπότε η διευκρίνιση ότι τα πρόσωπα και οι καταστάσεις του βιβλίου είναι φανταστικές, είναι απαραίτητη... Μόνο στη φαντασία μας μπορεί να συμβούν όσα γράφει ο Χρήστος, καθώς ζούμε σε μία κοινωνία αγγελικά πλασμένη».

 

Τελευταία Νέα