«Ναι» για το γήπεδο ο Χατζηιωάννου!

«Ναι» για το γήπεδο ο Χατζηιωάννου!

Gazzetta team
«Ναι» για το γήπεδο ο Χατζηιωάννου!

bet365

Ο Πόλυς Χατζηιωάννου ανταπροκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη και τόνισε ότι είναι θετικός στο να συμμετάσχει με συγκεκριμένο ποσό στην ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά όχι και να εμπλακεί διοικητικά με την ομάδα!

Παρότι φερόταν αρνητικός στο να στηρίξει το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Πόλυς Χατζηιωάννου δηλώνει παρών! Με γραπτή του δήλωση στην ΝΕΤ, ο Έλληνας εφοπλιστής υποστήριξε ότι θα συμμετάσχει με συγκεκριμένο ποσό στην ανέγερση του γηπέδου, ενώ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του «Τίγρη»!

Κάνε εγγραφή στη mybet και πάρε μπόνους έως 100 ευρώ

Ο Μελισσανίδης φέρεται να έχει ήδη στα σκαριά πρότζεκτ για το νέο γήπεδο της ομάδας, καθώς και για την επόμενη μέρα στην ομάδα! Ο Χατζηιωάννου μίλησε μαζί του και τον διαβεβαίωσε ότι θα βοηθήσει στην ανέγερσή του, αλλά διευκρινίζοντας ότι δεν έχει πρόθεση να ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά.
«Έχω μιλήσει με τον κύριο Μελισσανίδη, μου ανέλυσε το όραμά του και ξέρει ότι θα συμμετάσχω. Εύχομαι στον Μελισσανίδη που θα παίξει ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της κρίσης να βρει τη χρυσή τομής και πρέπει όλοι να τον στηρίξουν», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ προέτρεψε τους φίλους της ΑΕΚ να ενισχύσουν το σχέδιο ο καθένας όπως μπορεί: «Άλλος με 100 ευρώ, άλλος με ένα εκατομμύριο, όποιος μπορεί ας συνδέσει το όνομά του με την προσπάθεια της ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χατζηιωάννου.

«Παρακολουθώ με προσοχή τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και τις προσπάθειες που δρομολογούνται για την αναγέννηση της.
Οι θέσεις που έχω εκφράσει από το 2010 αναφορικά με τον χώρο του ποδοσφαίρου, όταν αποχώρησα από την ΑΕΚ πληρώνοντας τα χρέη που μου αναλογούσαν, ισχύουν στο ακέραιο. Πρόθεση μου είναι και θα είναι να μην αναμιχθώ στα θέματα της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετοχικά, διοικητικά, ή στα αγωνιστικά.
Θεωρώ όμως ότι μια κίνηση για την κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα πρέπει να τύχει υποστήριξης από όλους τους φίλους της που έχουν την οικονομική δυνατότητα. Όποιος επιχειρηματίας μπορεί, άλλος με εκατό χιλιάδες, άλλος με πεντακόσιες, άλλος με ένα εκατομμύριο, ας συνδέσει το όνομα του με την αναγέννηση της ομάδος.
Έχω μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη, μου ανέλυσε το όραμα του, και ξέρει ότι σαν φίλαθλος θα συμμετέχω και εγώ με συγκεκριμένο ποσό κατά το κτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ. Εύχομαι, στον κ. Μελισσανίδη που φαίνεται ότι επιθυμεί να παίξει ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης να βρει την χρυσή τομή και να δώσει νέα προοπτική στην ομάδα. Όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να τον στηρίξουν.

Πόλυς Χατζηιωάννου
26/4/2013».

Η ανακοίνωση έγινε γνωστή αυτούσια μέσω του ΣΠΟΡ FM.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα