Διαψεύδει για Λεβαντόφσκι η Μπάγερν!

Διαψεύδει για Λεβαντόφσκι η Μπάγερν!

Θάνος Σαρρής
Διαψεύδει για Λεβαντόφσκι η Μπάγερν!

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκαθάρισε επίσημα ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, προσθέτοντας ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ της υπόθεσης του στράικερ της Ντόρτμουντ.

Ο ατζέντης του Πολωνού επιθετικού ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, χωρίς να διευκρινίσει ποια είναι αυτή. Τα ρεπορτάζ θέλουν την Μπάγερν να τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και να απομένει η συγκατάθεση της Ντόρτμουντ, η οποία μετά τον τρόπο που είδε το φως της δημοσιότητας η μεταγραφή του Γκέτσε φέρεται να είναι ενοχλημένη.

Παράλληλα, το όνομα του παίκτη έχει ακουστεί και για άλλες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα. Με επίσημη τοποθέτηση στην ιστοσελίδα της Μπάγερν, ο υπεύθυνος επικοινωνίας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, θολώνοντας περισσότερο τα νερά!

Η τοποθέτηση είχε ως αφορμή το δημοσίευμα της Bild, που έγραψε ότι ο Λεβαντόφσκι έχει βάλει την υπογραφή του σε δύο συμβόλαια, ένα που ξεκινάει το 2013 και ένα το 2014! Η διάψευση προφανώς δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επαφές, καθώς παρόμοια ήταν η τακτική και στην περίπτωση του Πεπ Γκουαρδιόλα, πριν ανακοινωθεί.
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα