Επτά φορές επάνω, μέσα σε 1,5 χρόνο!

Επτά φορές επάνω, μέσα σε 1,5 χρόνο!

Επτά φορές επάνω, μέσα σε 1,5 χρόνο!

bet365

Το gazzetta.gr “σκάλισε” την αποτυχημένη μετεγγραφική υπόθεση του Ρόμπερτ Λεβαντόσφκσι στον Παναθηναϊκό και αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες! Τι σκεφτόταν, χθες, ο τότε τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού”, Κώστας Αντωνίου.

Για να μην κυκλοφορείς ανασφάλιστος, ασφάλισε το αυτοκίνητό σου τώρα στην Anytime!

Η ασύλληπτη εμφάνιση του 24χρονου διεθνούς Πολωνού επιθετικού, ο οποίος πέτυχε και τα 4 γκολ της Μπορούσια Ντόρτμουντ στην επιβλητική νίκη (4-1) των Βεστφαλών επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, έφερε στην επιφάνεια μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, που μέχρι χθες ελάχιστοι γνώριζαν... Τον Μάϊο του 2008, όταν ο αμούστακος τότε (19 ετών), νεαρός σέντερ-φορ από την Βαρσοβία, είχε κάνει θραύση με την Ζνιτς Προύτσκοβ και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ (21 γκολ) της Β' Εθνικής Κατηγορίας στην Πολωνία, ο Γιάτσεκ Γμοχ, που εκτελούσε χρέη scouter του Παναθηναϊκού, τον είχε προτείνει στον Κώστα Αντωνίου, που μόλις είχε αναλάβει διευθυντής του “τριφυλλιού”.

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ντόρτμουντ πληρώνει 2.40 στην playbet

«Με το... αν, δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα!»

Τι να σκεφτόταν, άραγε χθες το βράδυ, ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Αθηνών, βλέποντας τον απίστευτη χθεσινή παράσταση του Πολωνού επιθετικού της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ; Τo gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί και παρ' ότι δεν είναι και ο πλέον ομιλητικός άνθρωπος (από άποψη), ο Κώστας Αντωνίου, δεν αρνήθηκε να μας πει δύο κουβέντες...

«Από τότε φαινόταν ότι ο Λεβαντόφσκι είχε εξαιρετικά στοιχεία και δυνατότητες να φτάσει ψηλά, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς πως θα είχε εξελιχθεί αν είχε έρθει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό! Ξέροντας την ιστορία, παρακολουθώντας την αγωνιστική πρόοδο και βλέποντας την χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ, αμέσως μπαίνει κανείς στην διαδικασία να σκεφτεί “τι θα γινόταν αν...”! Στη ζωή όμως και κατ' επέκταση και στο ποδόσφαιρο, με υποθέσεις δεν γίνεται να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα!», μας είπε ο πρώην (2008-10) διευθυντής ποδοσφαίρου της “πράσινης” ΠΑΕ, που συνέδεσε το όνομά του με τον τελευταίο τίτλο του Παναθηναϊκού.

Ο Βαζέχα επανέφερε το όνομά του στο τραπέζι!

Η πρώτη προσέγγιση της ελληνικής ομάδας για την απόκτησή του 19χρονου τότε Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγινε το καλοκαίρι, που η τότε ομάδα του (Ζνιτς Προύτσκοβ), τον πούλησε στην Λεχ Πόζναν, έναντι του ποσού των 700.000 Ευρώ, που κρίθηκε “αλμυρούτσικο” για έναν ταλαντούχο μεν ποδοσφαιριστή, του οποίου η περίπτωση, όμως, συνιστούσε ένα είδος ρίσκου! Η περίπτωση του συνεχώς ανερχόμενου Πολωνού “στράϊκερ” επανήλθε στο τραπέζι, σχεδόν 1,5 χρόνο αργότερα, όταν ο τότε βοηθός του Νίκου Νιόπλια, Κριστόφ Βαζέχα, τον πρότεινε για την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2010. Η τιμή του, όμως, είχε ήδη εκτοξευτεί, καθώς ο “Λέβα” προηγούνταν στον πίνακα των σκόρερ του πολωνικού πρωταθλήματος και η καριέρα του βρισκόταν σε ανοδική πορεία... Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι, όταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού άκουσαν τις απαιτήσεις της ομάδας του, έβαλαν τα γέλια με την έννοια ότι θεώρησαν ότι τους κοροϊδεύουν!

Τα 700.00 Ευρώ έγιναν 5 εκατομμύρια!

Η διοίκηση της Λεχ Πόζναν απαίτησε το ποσό των 5 εκατομμυρίων Ευρώ, ίσως γιατί ήξερε ότι ο παίκτης είχε ζήτηση (είχαν δεχθεί κρούση ακόμη και από την Μπάγερν!!) και ενδεχομένως να ήθελε να ανεβάσει την τιμή του! Τελικά, 6 μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2010, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και οι Πολωνοί έβαλαν στο ταμείο τους 4,5 εκατομμύρια Ευρώ! Η ιστορία έδειξε ότι ο αμούστακος ταλαντούχος πιτσιρικάς, τον οποίο το 2008, ο Γιάτσεκ Γκμοχ είχε υποδείξει στους “πράσινους”, πέντε χρόνια αργότερα έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο των ρεκόρ του Champions League, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε έναν ημιτελικό και φέρνοντας την ομάδα του ένα βήμα πριν τον τελικό της διοργάνωσης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα