«Σκανάρει» τον Άγιαξ ο Αναστασίου

«Σκανάρει» τον Άγιαξ ο Αναστασίου

Gazzetta team
«Σκανάρει» τον Άγιαξ ο Αναστασίου

bet365

Στην Ολλανδία αναμένεται να βρεθεί εντός της ημέρας ο Γιάννης Αναστασίου και μάλιστα φέρεται να έχει βάλει στο... μάτι ήδη νεαρό παίκτη του Άγιαξ, που αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά και αριστερός εξτρέμ.

Στις καλές σχέσεις που έχει «χτίσει» με τους ανθρώπους του «Αίαντα» θέλει να επενδύσει ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού, ώστε να φέρει στην Παιανία ταλαντούχους παίκτες που θα τεθούν προς παραχώρηση από την ολλανδική ομάδα. Ήδη μάλιστα ο Αναστασίου φέρεται να έχει στοχεύσει ένα από τα πολλά ταλέντα του Άγιαξ, ο οποίος αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα και μπορεί να παίξει εκτός από την κορυφή της επίθεσης και ως αριστερός εξτρέμ, σύμφωνα με τη «Live Sport».

O συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Αίαντα και οι ιθύνοντες του συλλόγου σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν δανεικό το καλοκαίρι, ακόμα και να τον παραχωρήσουν με ένα μικρό αντάλλαγμα όπως φαίνεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα