«Τιτίβισμα» πρόκρισης (vid)

Γιώργος Καραμάνος
«Τιτίβισμα» πρόκρισης (vid)

bet365

Τα Καναρίνια της Φενέρ μπορεί να έσπασαν τα δοκάρια (3), να έχασαν πέναλτι, αλλά νίκησαν 1-0 τη Μπενφίκα που γλύτωσε τα... πολλά και ελπίζει.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN


Είναι από τις φορές που τα προσωνυμία καθίστανται άκυρα ή για την ακρίβεια αντιστρέφονται. Πως αλλιώς να εξηγήσεις ότι τα Καναρίνια λίγο έλειψε να κατασπαράξουν τους Αετούς που τελικά τη γλύτωσαν με μόνο ένα γκολ στην... καμπούρα. Η Φενερμπαχτσέ ήατν εξαιρετική και πάτησε αγωνιστικά την αντίπαλο της που στα χαρτιά είχε ένα σχετικό προβάδισμα ως φαβορί. Στην Κωνσταντινούπολη όμως οι Πορτογάλοι θα μπορούσαν να έχουν διασυρθεί. Ας όψεται το σίδερο που ήχησε τρεις φορές.

Τόσα ήταν τα δοκάρια για τους Τούρκους που μέσα σε αυτά είχαν και ένα χαμένο πέναλτι. Εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα ήταν ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι. Στο 5' ο Ντεμιρέλ έσωσε την ομάδα του πριν σκοράρει ο Σάλβιο. Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα και ήταν τριπλή σε διάστημα τριών λεπτών. Ο Σο δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή από το μισό μέτρο (17') και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 20' ο Αρτούρ έβγαλε δύσκολα την κεφαλιά του Μπουλέντ Κορκμάζ, με τους Πορροτγάλους να τα έχουν χαμένα, αλλά να κρατάνε το αποτέλεσμα.

Στο 45' τα Καναρίνια έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους. Ο Τζον (χάνει τη ρεβάνς) ανέτρεψε εντός περιοχής τον Γκοκχάν, αλλά ο Κρίστιαν από τα 11 βήματα σημάδεψε με τη σειρά του το δοκάρι. Το ίδιο φρόντισε να κάνει στο 51' και ο Κάιτ, με το «Σουκρού Σαράτσογλου» να παίρνει φωτιά. Τρία λεπτά πιο μετά ήρθε και η απάντηση της Μπενφίκα που είχε και εκείνη δοκάρι με σε σουτ του Γκαϊτάν, για να αποδοθεί εν μέρει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στο 71'. Μετά από κόρνερ και αβίαστο λάθος γύρισμα-κεφαλιά του Μαλγαρέχο, ο Κορκμάζ με το κεφάλι έστειλε για 4η φορά τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά στάθηκε πιο τυχερός από τους συμπαίκτες του, βλέποντας τη μπάλα να περνάει τη γραμμή για το 1-0.

Το αποτέλεσμα σαφώς και δεν είναι καταδικαστικό για τους Αετούς που έχουν τον επαναληπτικό στη Λισσαβόνα. Ωστόσο, με δεδομένη την εικόνα σε αυτό το ματς και το ότι η Φενέρ έχει ως όπλο την άμυνα της, θα είναι τρομερά δύσκολη η ανατροπή.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα