Κάνε αυτά που σου λέω και θα περάσεις!

Κάνε αυτά που σου λέω και θα περάσεις!

Gazzetta team
Κάνε αυτά που σου λέω και θα περάσεις!

bet365

Μυθικός Νίκος Αλέφαντος με απίστευτες ατάκες τα "χώνει" στον Μουρίνιο για πρώτη φορά και τον συμβουλεύει για τη ρεβάνς με την Ντόρτμουντ. Μην τον χάσετε!

Δεν έχω πει τυχαία δυο και τρεις φορές ότι αν ήμουν νέος τώρα και πήγαινα σε κάποιον ξένο προπονητή, αυτός θα ήταν ο Κλοπ. Καταπληκτική ήταν η Ντόρτμουντ. Είναι αήττητη στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει και την καλύτερη άμυνα ενώ έλεγαν ότι δεν έχει άμυνα! Θυμάμαι ο συχωρεμένος ο Χάπελ μου έλεγε ότι δύο επαναστάσεις είχε φέρει στο ποδόσφαιρο. Η μία ήταν το τεχνικό οφ σάιντ και η άλλη το πρέσινγκ. Και μου έλεγε για το πρέσινγκ ότι η Νο1 γεννημένη φυλή στον κόσμο για να το κάνει, είναι οι Γερμανοί! Τους παραδεχόταν ως ιδιοσυγκρασία, ως ράτσα, ως κατασκευή. Γεννημένοι σκυλιά, με αντοχή στην ταχύτητα, τους είδα με Μπάγερν και Ντόρτμουντ και θυμόμουν τις κουβέντες του.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο sportdog.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα