Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές η Ίντερ!

Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές η Ίντερ!

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές η Ίντερ!

bet365

Την ολοκλήρωση πέντε μεταγραφών ανακοίνωσε η Ίντερ. Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Μάρκο Φασόνε με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο σύλλογος έχει κλείσει για το καλοκαίρι τους Λασάλτ (Ντεφενσόρ), Καμπανιάρο (Νάπολι), Αντρεόλι (Κιένο), Μπότα (Τίγκρε) και Ικάρντι (Σαμπντόρια).

Τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις ενόψει του καλοκαιριού έκανε γνωστό η Ίντερ. Ο γενικός διευθυντής των «νερατζούρι», Μάρκο Φασόνε με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ήδη ο σύλλογος έχει «κλείσει» πέντε ποδοσφαιριστές.

«Τα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν να ξοδέψουμε τρελά λεφτά αυτή την στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Φασόνε ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε αποκτήσει ήδη πέντε ενδιαφέρουσες μεταγραφές για τη νέα σεζόν, τους Λασάλτ, Καμπανιάρο, Αντρεόλι, Μπότα και Ικάρντι».

Η νίκη της Ίντερ στην έδρα της Παλέρμο πληρώνει 3.10 στη mybet

Ο Λασάλτ ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουρουγουάης αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και διαθέτει ιταλικό διαβατήριο. Ένας άλλος μέσος είναι ο Ρούμπεν Μπότα ο 23χρονος Αργεντινός ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με την Τίγκρε και προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς.

Εκτός από την μεσαία γραμμή η Ίντερ ενισχύθηκε στην άμυνα όπου αποκτήθηκαν οι Καμπανιάρο και Αντρεόλι από Νάπολι και Κιέβο αντίστοιχα με τους δύο ποδοσφαιριστές να έρχονται ως ελεύθεροι, αφού το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαιά τους με τις νυν ομάδες τους.

Το μεγάλο μπαμ όμως έρχεται στο χώρο της επίθεσης με τον Μάουρο Ικάρντι της Σαμπντόρια να αφήνει την Γένοβα για το Μιλάνο. Ο 20χρονος επιθετικός είναι από τις φετινές αποκαλύψεις του ιταλικού πρωταθλήματος και η αξία του υπολογίζεται στα 15 εκατ. ευρώ περίπου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα