Καμία σχέση με Αδαμίδη

Καμία σχέση με Αδαμίδη

Γιώργος Τσακίρης
Καμία σχέση με Αδαμίδη

bet365

Επιστημονικής φαντασίας τα σενάρια που παρουσιάστηκαν σε μέρος του Τύπου και θέλουν τον Ντέμη Νικολαΐδη να είναι σε επικοινωνία με τον Αδαμίδη για το μέλλον της ΑΕΚ.

Σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας κιτρινόμαυρων αποχρώσεων γράφτηκε... το μυθικό ότι δηλαδή ο Ντέμης Νικολαΐδης βρίσκεται σε επαφή-επικοινωνία με τον Σταύρο Αδαμίδη προκειμένου να βρουν από κοινού μία λύση για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ όποια και αν είναι αυτή.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης αναφέρουν ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έχει καμία απολύτως επαφή ή οποιαδήποτε πικοινωνία - συνεργασία με τον Σταύρο Αδαμίδη ο οποίος έχει επιχειρήσει πάρα πολλές φορές να επικοινωνήσει με τον Νικολαΐδη χωρίς ωστόσο να βρει ανταπόκριση.

Επιπρόσθετα πρέπει να καταστεί σαφές ότι ο Νικολαΐδης δεν έχει καμία επαφή (κανένα είδος συνεργασίας) και με τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα