Φωνάζει ο κλέφτης…

Φωνάζει ο κλέφτης…

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τον Άρη που «σώθηκε αγωνιστικά και όσους έπεσαν αγωνιστικά και ζητούν με μυθεύματα και ασυναρτησίες μη τεκμηριωμένες νομικά να σωθούν στα… χαρτιά»!

Είναι εκπληκτικά τα όσα διαβάζουμε εδώ και λίγες μέρες και ακούμε από τους ανθρώπους που προσπαθούν από κάπου να πιαστούν για να… σώσουν την ΑΕΚ, αλλά τελικά θα σπάσουνε τα μούτρα τους. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ έλεγαν ότι τα αποτελέσματα πρέπει να ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ και τώρα ετοιμάζονται να ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ για να μείνουν στα χαρτιά ΕΝΩ ΕΠΕΣΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!!!

Μετά τις αμέτρητες μπουρδολογίες για το Βέροια- ΑΡΗΣ, τα ψέματα και τις ανόμοιες συγκρίσεις, τώρα η νέα… ελπίδα είναι η προσφυγή κατά του ΑΡΗ για το 99.

Ο Δημητρέλος φυσικά ξέρει πάρα πολύ καλά ότι η προσφυγή του ΑΡΗ για το άρθρο 99 και η προσωρινή διαταγή που έχει εξασφαλίσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν αποτελεί παραβίαση του καταστατικού της ΕΠΟ για δυο λόγους.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, ΠΛΗΞΕΙ Ή ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠ Ή όπου αλλού ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 99 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

Αυτό το κενό η ΕΠΟ έρχεται πλέον να το καλύψει με το περίφημο μνημόνιο και το μόνο που μπορεί τελικά να πετύχει η ΑΕΚ είναι να επισπεύσει τις διαδικασίες να ενταχθεί και ο ΑΡΗΣ στο μνημόνιο.

Διαβάζω ασυναρτησίες το τελευταίο διάστημα και συγκρίσεις της υπόθεσης του ΑΡΗ με της Καλαμάτας ή της Νίκης Βόλου. Ομάδες που δηλαδή Ή ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ Ή ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΛΗΣΑΝ Ή ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ στην αίτησή τους.

Ο ΑΡΗΣ σήμερα με ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΩΣ ΤΙΣ 28 ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ.

Ακόμα όμως κι αν ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟ υποκύψει σε πιέσεις τύπου... ΑΕΚ που ΕΠΕΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, αλλά θέλω να μείνω ΠΕΡΗΦΑΝΑ στα χαρτιά, τότε Η ΕΠΟ θα πρέπει να ζητήσει από τον ΑΡΗ να αποσύρει τους παίκτες από το 99. Έλα όμως που ο ΑΡΗΣ περιμένει να ανοίξει η διαδικασία από το δικαστήριο και παράλληλα κλείνει συμφωνίες με τους παίκτες για να τους εντάξει στο μνημόνιο.

Η ΕΠΟ επιτρέπει κανονικά δημόσιο και τρίτοι να μπουν στο 99 (με απόφαση και της Λίγκας που υπέγραψε και η ΑΕΚ!!!) και θα πρέπει ο ΑΡΗΣ είτε να υπογράψει το μνημόνιο είτε να κάνει χωριστές συμφωνίες με τους παίκτες.

ΚΑΙ μία που έγραψα για μνημόνιο. Οι έγκυροι συνάδελφοι που γράφουν και λένε για Σηφάκη και Κουλοχέρη ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ 44 ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ;

ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΑΕΚ; ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ; ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟ 44 Ή ΌΧΙ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 3 ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 75.000 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ;

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ;

Ο ΑΡΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΓΚΑ, ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΣΑΠ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. Ένα ακόμα ΧΑΣΤΟΥΚΙ ήταν η σημερινή απόφαση του διαιτητικού της ΕΠΟ για ΑΝΑΒΟΛΗ ως τις 28 Μαίου.

Ξέρουν καλά και στην ΑΕΚ ότι δεν έχουν καμία τύχη με μία ενδεχόμενη προσφυγή τους κατά του ΑΡΗ, αλλά θα ήθελα πραγματικά να σημειώσουν και κάτι ακόμα και να σκεφτούν όλοι αυτοί ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟ άρθρο 99.

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ; ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΕΠΟ; ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΦΙΦΑ; Και τι συνέβη τελικά;

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σχοινί. Η ΑΕΚ σύμφωνα με τα δελτία τύπου της αστυνομίας όταν έπιανε προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους. χρωστάει 170 εκ ευρώ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ 44 ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, αν δεν το πληρώνεις επιστρέφει το σύνολο των χρεών. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ;

Μήπως να ξαναπάει η ορίτζιναλ στην ΦΑΕ για να πάρει η ομάδα ενημερότητα; Στην Βούλη θα ψηφιστεί κανένας νόμος για προσωρινή ενημερότητα για ένα μήνα; Με την εγγυητική επιστολή που κατέπεσε στην ΕΕΑ τι θα γίνει; Θα αντικατασταθεί;

Πριν λίγο διάβαζα μία λίστα ΜΕ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. Ας πάει λοιπόν η ΑΕΚ στην ΕΠΟ, στην ΟΥΕΦΑ, Στην ΦΙΦΑ, στο CASκαι όπου αλλού θέλει. Ο ΑΡΗΣ είναι 100% ΝΟΜΙΜΟΣ και για να μην ξεχνιόμαστε. ΣΩΘΗΚΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, Η ΑΕΚ ΕΠΕΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.

Φυσικά ΣΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Είσαι... παράρτημα, Ολυμπιακάρης, ο Αστέρας και ο Ατρόμητος κάθισαν να χάσουν, οι πρόσφυγες, η Πόλη, η διαιτησία (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και άλλα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω, αν και η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ το ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ…

ΥΓ1 Ο Μπριάκος είπαν στο ΣΚΑΙ τηλεφώνησε στον Τριτσώνη. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ, 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΕΥΡΩ. Ήξερε το know how μάλλον για αυτό...

ΥΓ2 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ...

ΥΓ3 Έχω πάθει πλάκα από ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ όλων αυτών που μου έλεγαν να επιδείξω όλα όσα έγραψα όταν ΕΡΙΞΑΝ τον ΑΡΗ. Αυτά ακριβώς ακολουθούν τώρα που ΕΠΕΣΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!

υγ4 Η επιλογή της φωτό δεν είναι τυχαία. Αγκάνθο από το ΑΡΗΣ-ΑΕΚ. Δίκαιη η αποβολή, εφαρμόστηκε ο κανονισμός έλεγαν όλοι οι υποκριτές...

ΥΓ5 Ενόψει ΓΣ της Λέσχης. Show me the money. Από λόγια και υποσχέσεις, αλλά και από αντιμαχίες και τον ένα να κατηγορεί τον άλλο... χορτάσαμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!