Οι... κρυφοί «συμπαίκτες» του Αλαφούζου

Οι... κρυφοί «συμπαίκτες» του Αλαφούζου

Gazzetta team
Οι... κρυφοί «συμπαίκτες» του Αλαφούζου

bet365

Στα ποσά που έχουν μπει από τους... μυστικούς χρηματοδότες στην ΑΜΚ αναφέρθηκε στη χθεσινή Γ.Σ. του Παναθηναϊκού η Αθηνά Μπαλωμένου και φέρονται να είναι οι Θεοδωρόπουλος, Βασιλάκης, Βασιλόπουλος.

Η νομική σύμβουλος της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησε μεταξύ άλλων στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας για το ποσό που είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος ότι έβαλε μη μέτοχος ως έναντι στην ΑΜΚ. Συγκεκριμένα είπε ότι: «Έχουν εισέλθει ήδη 2 εκατ. ευρώ από ομάδα ανθρώπων. Κι αν βοηθήσει ο κόσμος θα συγκεντρώσουμε τουλάχιστον τα μισά από τα 15 εκατ. ευρώ».

Για να μην κυκλοφορείς ανασφάλιστος, ασφάλισε το αυτοκίνητό σου τώρα στην Anytime!

Την ίδια στιγμή πάντως τα χρήματα από μη μετόχους μπορεί να φτάσουν ως και τα 3 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τη «Sportday». Σχετικά με τα πρόσωπα που φέρονται να έβαλαν το... χέρι στην τσέπη, είναι ο διευθύνον σύμβουλος της «Chipita», Σπύρος Θεοδωρόπουλος, η οικογένεια Ρισβά και πιθανώς ο πρόεδρος της Aegean Airlines, Θοδωρής Βασιλάκης, μαζί με τον Τίτο Βασιλόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα