Γιαννιώτας: «Έχω συμβόλαιο με τον Άρη»

Γιαννιώτας: «Έχω συμβόλαιο με τον Άρη»

Gazzetta team
Γιαννιώτας: «Έχω συμβόλαιο με τον Άρη»

bet365

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε για τα όσα πέρασε φέτος ο Άρης, ενώ τόνισε πως δεν ακούει τα όσα ειπώθηκαν γι' αυτόν και ότι θα τιμήσει τον ένα χρόνο του συμβολαίου του με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά, ο 19χρονος επιθετικός μέσος μίλησε στον ARENA 89.4:

Για την εξασφάλιση της παραμονής: «Έτσι όπως εξελίχτηκε η χρόνια ήταν ό,τι καλύτερο, βέβαια ο Άρης πρέπει να έχει ψηλότερους στόχους. Μαζευτήκαμε και είπαμε δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Διαβάζαμε πως δεν αξίζαμε να φοράμε τη φανέλα αυτή. Εκεί δώσαμε το κάτι παραπάνω και βγάλαμε έναν άλλον εαυτό και καταφέραμε να σώσουμε την παρτίδα. Οι κακές συγκύριες, οι αλλαγές προπονητών και οι αλλαγές στη διοίκηση δεν επέτρεψε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό. Ας ελπίσουμε πως δεν θα ξανασυμβεί αυτό στον Άρη».

Για το σημείο της αποβολής του Αγκάνθο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Με το που βγήκε η κόκκινη είπα από μέσα μου πως όλα έχουν τελειώσει. Σε εκείνο το σημείο μας μάζεψαν ο Πουλίδο, ο Παπαζαχαρίας και ο Παπαστεριανός και μας είπαν να παλέψουμε και ήταν σαν ένα χαστούκι. Να σηκωθούμε να παλέψουμε. Η μεγάλη πίεση που νιώσαμε και οι κακές διαιτησίες ήταν ένα «λούκι».

Εκεί βγήκε ο εγωισμός μας. Πως δεν αξίζαμε αυτό το πράγμα και πως μπορούμε να παίξουμε και με λιγότερους παίκτες. Αν δεν μας μιλούσαν αυτά τα παιδιά το ματς θα είχε εξελιχτεί διαφορετικά. Ήταν ο εγωισμός των παικτών. Είπαμε πως δεν μας αξίζει αυτό που συμβαίνει. Είχαμε φτάσει να είμαστε φαβορί για να πέσουμε. Είδαμε τον κόσμο να τραγουδάει και είπαμε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε».

Για τα όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του: «Ό,τι λέγεται για μένα δεν το ακούω. Εμένα με ένοιαζε πώς θα παίζω καλυτέρα για να βοηθήσω την ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διακοπές. Θέλω να χαλαρώσω και να μην σκέφτομαι τίποτα. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη. Ό,τι έρθει θα το συζητήσω».

Για τη στιγμή που ο Ατρόμητος έβαλε το γκολ στην ΑΕΚ: «Εκείνη τη στιγμή έφυγε ένα τεράστιο βάρος. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Όλοι μαζί ήμασταν μια αγκαλιά, δεν μπορώ να το περιγράψω».

Για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη στην Ξάνθη: «Ήταν εκεί χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό σαν να βλέπεις οπαδούς από άλλο πρωτάθλημα. Έτσι πρέπει να είναι όλες οι ομάδες. Να μην βλέπουμε οπαδούς που κάνουν κακό στην ομάδα τους».

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών τη φετινή σεζόν: «Το να αλλάζεις 5-6 προπονητές σε μια χρονιά είναι ό,τι χειρότερο. Εμείς πήραμε κάτι απ' όλους αυτούς που ήρθαν. Κάποια βγήκαν στο γήπεδο. Ήρθε ο Παπαδόπουλος και μας βοήθησε σε ψυχολογικό επίπεδο. Η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Να βάζουμε γκολ και να κερδίζουμε».

Για το αν χρειάζεται βελτίωση σε προσωπικό επίπεδο: «Ο ποδοσφαιριστής μέχρι να τελειώσει το ποδόσφαιρο χρειάζεται βελτίωση, τώρα έχουμε τη συντήρηση αλλά εγώ σκέφτομαι τις διακοπές μου και τίποτα άλλο».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Ευχαριστούμε για όλα και ελπίζω να ανταποδώσουμε αυτή τη στήριξη από του χρόνου. Το μάθημα έγινε πάθημα. Αυτή η χρονιά ήταν η καλύτερη σχολή για όλους εμάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα