Η ΑΕΚ τον έστειλε νοσοκομείο!

Η ΑΕΚ τον έστειλε νοσοκομείο!

Δήμος Μπουλούκος
Η ΑΕΚ τον έστειλε νοσοκομείο!

bet365

Ο Μιχάλης Παυλής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και το gazzetta.gr αποκαλύπτει τα όσα λέει σε φίλους και συγγενείς, για τους λόγους που του προκάλεσαν την ξαφνική αδιαθεσία.

Η σχέση του Μιχάλη Παυλή με την ΑΕΚ είναι γνωστή. Ο ίδιος δεν ήθελε ούτε καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο η αγαπημένη του ομάδα να υποβιβαστεί. Ο εφιάλτης όμως έγινε πραγματικότητα και ο επιθετικός της Ένωσης κατέρρευσε! Όπως είχε γράψει το gazzetta.gr, μεταφέρθηκε απευθείας στο Ιατρικό Κέντρο προκειμένου να τον δουν γιατροί και να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Οι έλεγχοι λοιπόν στον παίκτη έγιναν και δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Μάλιστα πήρε και εξιτήριο μετά τις 12.00. Η περιπέτεια του πάντως έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, σε πολύ κόσμο, τόσο εντός όσο και εκτός ΑΕΚ, να τον παίρνουν τηλέφωνο για να του ευχηθούν περαστικά.
Ο ίδιος, στις συζητήσεις με τους ανθρώπους που τον καλούν, αποδίδει την ξαφνική αδιαθεσία στο στρες και το άγχος για τον υποβιβασμό. Τους καθησυχάζει και τονίζει ότι αφενός το μεγάλο στρες για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια η στεναχώρια για το αποτέλεσμα, τον οδήγησαν στην κατάρρευση...
Nα υπενθυμίσουμε ότι ο Παυλής πριν πάει στην ΑΕΚ είχε περάσει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα